Új hozzászólás Aktív témák
-
Lillucika
csendes tag
válasz
Viktor0610 #5 üzenetére
Nem hinném, hogy a bolti függetlenítés kontár munka...
Na mindegy, köszi. -
-
Lillucika
csendes tag
válasz
Viktor0610 #3 üzenetére
Nem volt lopott, teljesen új telefon volt, használtan kaptam, de minden jól működött, ki lett függetlenítve és most kb. fél év után tiltanák le? Újraindítás után pedig jó lesz megint.
-
Szükségtelen lett volna ezért új topikot nyiss, amint látod, nem volt jobban szem előtt a kérdésed a sok aktív téma miatt.
Gondolom, letiltották a készüléket a hálózatról. Nem tudom, hogy jutottál a készülékhez, lehet, lopott volt.Lopott akkor is, ha felvették a szolgáltatótól, majd függetlenítették, a havidíjat pedig nem fizették. Ilyenkor a szolgáltató letilthatja, akár minden hálózatból is.
-
Lillucika
csendes tag
UP!
-
Lillucika
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, aki ért hozzá....
2016 márciusában kaptam egy Vodafone függő telefont, amit kifüggetlenítettek nekem, mivel Telekomos SIM-mel szerettem volna használni a készüléket. Minden jól működött egészen most novemberig, ugyanis egyik napról a másikra a telefon "leválasztotta" magáról a SIM-et és kiírta, hogy: CSAK SEGÉLYHÍVÁS INDÍTHATÓ, indítsa újra a telefont. Persze újraindítottam, jó is volt egy darabig de a hiba 3 napja fennáll, mindig kiírja a telefon, hogy SIM leválasztva, indítsam újra.... A függetlenítés lenne a baja? Olvasgattam Google-on fórumokat mi lehet a gond, annyira nem vagyok béna a telefonokhoz, így szoftvert is tudtam rajta Odin-nal frissíteni (így 5.0.1. Android van rajta, de elvileg eddig is ez volt rajta), a gyári beállításokat is visszaállítottam, a SIM kártyát is letörölgettem, semmi sem használt.
Kérdésem: MI LEHET A PROBLÉMA? :/
Esetleg próbálkozzak más rommal?
Valaki kérem segítsen!
Köszi,
Lilla
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Wise (ex-TransferWise)
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Everest / AIDA64 topik
- Mozilla Firefox
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Poco F7
- További aktív témák...
- OLCSÓBB 09.11.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest