- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Flashhh #26208 üzenetére
Sajnos nincs ilyenem, de egyébként nem használom ki, tehát nekem nem hiányzik ez a lehetőség. A tárcsázó az tényleg elég ronda sajnos, de ennyi még belefér, ha jól fog szuperálni.
(#26206) philoxenia
Ritkán kérek ilyet, de nem ártana folyamatos felügyelet a topikba, amig nem áll vissza a topik a megszokott medrébe.
-
Szelley
senior tag
válasz
Flashhh #14952 üzenetére
nekem is ki van szedve a pipa az összes hanggal kapcsolatos dolog elől, mostanában sokat kell rajzolnom ezért keveset használom, és itt nincs már az mint gb-n
Hogy ha csak 30-40perc kijelzőhasználatom van akkor este 70%ot még nem teszem fel töltőre mert ez nekem lemerül reggeltől estig 40%-ra úgy hogy szinte nem is használom...
-
F-ECT$
titán
válasz
Flashhh #14952 üzenetére
Ez a fogyasztás akár még rendben is lehet. Játék/navi lazán megeszik 20-30%-ot óránként (de még a net is pl ics browserrel). Úgy mérj fogyasztást, hogy egy éjjelre leteszed a telefont (legalább 6-8 óra), és akkor nézed meg, hogy mennyit eszik. Ha 10% alatt, akkor az normális.
-
Rendeske
tag
válasz
Flashhh #11827 üzenetére
Már kerestem hívás közben, de nem találtam...meg amúgy is kényelmetlen lenne hosszútávon mindig kikapcsolgatni.
Ha lefogom az ujjammal a másodlagos mikrofont akkor minden ok, nem visszhangzik..
Át kéne írni a system fájl-t és ott kikapcsolni valahogy, de ehhez én láma vagyok.
-
agabe
addikt
válasz
Flashhh #11244 üzenetére
ha azt szeretned hallani, hogy fogalmunk sincs, akkor valaszolunk...nem ismerem egyaltalan, de az tuti gazokat okozhat, ha wipe nelkul raksz fel barmilyen romot egy masikra, meg ha nowipe is.
ha uj rom, akkor appok ujratelepitese.
vissza lehet rakni tb-vel is de az sem ajanlott. ami egy korabbi romon volt annak a sima atmasolasa, vagy otthagyasa tuti gondot fog okozni egy-ket esetben es olyankor jonnek az x-aktanak tuno dolgok, meg a telefon szidasa.
elvileg gyari romoknal Kiessel frissitve ez meg mukodik, de ott sem minden esetben hibatlanul. -
ERPY
őstag
-
Bandita4141
tag
válasz
Flashhh #5826 üzenetére
Köszi az infót, de nem szívesen szabadulnék meg ettől a toktól, mert egyrészt nem volt olcsó, másrészt nagyon jól védi a telefont. Nem tudja valaki, hogy ez a zajcsökkentés funkció kikapcsolása külön programban fellelhető, vagy mendenképpen romot kell cserélnem. Jelenlegi rommal meg vagyok elégedve, de ha nincs más megoldás akkor lecserélem.
Az 1-2 másodpercről még annyit, hogy ha wcdma-ra állítom a mobilhálózat beállításoknál gsm/wcdma lehetőséget, tehát nem hagyon automatikusra, akkor nem csinálja, viszont a wcdma fixre állításánál a másik fél nagyon rosszul hall. Mobilnetem van.
Valaki tapasztalta ezeket, vagy a készülékembe van a gond? -
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest