- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
Leslie1966 #11718 üzenetére
Régi hagyománya van annak a régiókódnak. Jobban bevésődött. Szerintem még akkoriból, amikor Israel -i SIM -kártyával lehetett arra kódra állítani az aktív-CSC -t .
A másik (talán), hogy a CSC váltás firmware -en belül, picit egyszerűbben emészthető egy kevésbé haladónak, mint ODIN -ozni .
-
gerner1
nagyúr
válasz
JockeyEwing #11699 üzenetére
Ami az
Összefoglaló
ban van, az nem segített ? -
gerner1
nagyúr
Bár nem hosszan nyomva tartásra, de, esetleg opció lehet a :
Beállítások ⇒Speciális funkciók ⇒Oldalsó gomb ⇒Alkalmazásindítás : választasz valamit ... -
gerner1
nagyúr
válasz
tomi613 #11693 üzenetére
Amennyiben, volna EUX "rom" ( /stb.. ), akkor: ITT, a jelölt helyen (példában egy S23U adattáblája), neked is EUX -ot írna a készüléked, ha ezt
🞲#1234#
- vagy ezt :
🞲#12580🞲369#
begépeled a gyári Samu tárcsázóba. Ezekkel ellenőrizhető bármelyik Samu mobilon, a készüléken futó firmware valós CSC kódja, és hogy éppen melyik fw.release van a telón.
Ugyan ez helytálló a többi régiókódra is, amelyek ebben a topikban is rendszeresen felmerülnek ( ILO, XID, stb ... ) .
-
gerner1
nagyúr
válasz
pg1966 #11685 üzenetére
"Ezzel akkor, ha jól értem nem törlődne semmi a telefonról?"
- Igen. Jól."Mi az az OXM release?"
- Az EU -ban is forgalmazott készülékeken futó firmware valós kódja: OXM, amely a frissítésekkel, a Samu által jelölt módon új fw. megjelenést ad. -
gerner1
nagyúr
válasz
JockeyEwing #11651 üzenetére
Passz, nincs infóm.
Szerintem, ha van mit javítani (azaz, ha nem a régiókód miatt van), akkor az egy google APP (+ a kiegészítői) frissítésben fog érkezni, vagy valamelyik Samu frissítéssel .
" Ezek szerint az izraeli S24U-knál így most nincs érintéses fizetés, se Revolute?"
- Lehet én értelmezem rosszul, de szerintem már másnál is gond.... - nem csak azoknál, akik eddig ILO aktív-CSC -n voltak/vannak. -
gerner1
nagyúr
válasz
JockeyEwing #11640 üzenetére
Próbáld ki.
● Amennyiben nem hoz eredményt, akkor meglehet próbálni másik régiókódra váltással, amelyekkel müxik a hívásrögzítő. Számításba vehető minden olyan, amelyről nagy valószínűséggel feltételezhető, hogy nem tartozik az EU -s GDPR hatálya alá (azért, ha végig nézzük, akad ilyen opció szépen..) .
● Ugyanakkor, mivel a BL-érték nem változott (4-es) ,.. -így (akár) vissza is lehet térni az ezt megelőző OXM release -re is. ODIN + HOME_CSC komponenssel = nincs újra belakás sem . Utána pedig (a megoldás megérkeztéig) tiltod a frissítés keresést .
● Vagy, páran használják az OLE firmware -t (XID régiókódhoz), ami szintén próbálható a már említett ODIN -os opcióval .Ezeken túl, a megoldásig, marad a Bankos APP -od .
-
gerner1
nagyúr
válasz
dragon1993 #11633 üzenetére
Igen, továbbra is , valójában két különböző, de OXM firmware -ről van szó. A release azonosítókkal pontos, és nem félre érthető. Látod, többen is úgy kezelik, mintha két különböző firmware lenne, pedig nem azok.
Mivel, ennél a készüléktípusnál sincs önálló firmware -ként: se EUX, se ILO, se egyik olyan régiókódokkal sem, amely az OXM -ben van benne."Próbáltam a HOME CSC-vel feltenni az EUX-ot miután az ILO-n nem ment a kártyás fizetés, de csak a device integrityt javította meg."
- A fentiek miatt is, láthatod, hogy a "K" -jelölt OXM release, mindkét aktív-CSC kódra megérkezve ( előbb ILO -ra , majdEUX
-ra is..) azt a szimptómát okozta néhány user- nél, hiába van különbség köztük a minor version -ben (amely az EUX -ra is kiadottnál: a korábbi ), attól még, a firmware ezzel a két régiókóddal is, valójában : OXM .Ennél a készüléktípusnál is, ezek közül : LINK ... - bármelyik ország kódját (régiókód) használva (ugyan annak a firmare release -nek a lehívásához), a letöltés eredménye = ugyan az az OXM firmware .
-
gerner1
nagyúr
válasz
dragon1993 #11628 üzenetére
EUX akart az lenni , de olyan firmware itt sincs, csak régiókód . Azaz, Te, 2 különböző OXM release -zel variáltál (valójában) ...
-
gerner1
nagyúr
-
gerner1
nagyúr
Az OTA szerverek, elkezdtek osztani egy új, "U" jelölésű OXM frissítést ( *AXK4 ) : EUX régiókódra is .
-
gerner1
nagyúr
-
gerner1
nagyúr
válasz
V.Stryker #11464 üzenetére
Szerintem, erre nem biztos, hogy lesz egzakt válasz. Ahányan vagyunk, kb annyi féle felhasználói szokás, beállítások kombinációi, stb .
Én pl ezen a típuson sem tapasztaltam eddig, hasonlót sem.
Ugyanakkor igaz, hogy az átlaghoz képest sokkal gyakoribbra ütemezetten van nálunk karbantartás & az átlagtól eltérő beállításokkal történő használat, valamint a Viber -t kivéve nincsen semmiféle soc.media használat. -
-
gerner1
nagyúr
válasz
vveeccssii #11437 üzenetére
"Tudom magam frissíteni számítógéppel(pl:odin) garancia vesztés nélkül?"
- Persze.A PC -s Smart Switch -et már megkaptad javaslatnak. Amennyiben az sem hozott eredményt, akkor letöltöd a kinézett (de újabb) OXM release -t, és ODIN -nal (szintén PC) felrakod.
-
gerner1
nagyúr
válasz
qltsar #11424 üzenetére
A feltüntetett érték-tartományok különböző kombinációit használja, nem csak egyet. Annak függvényében, hogy mennyi az aktuális töltöttségi szint & belső hőmérséklet.
Az én olvasatomban, bármi jó és ezzel együtt biztonsággal használható lehet (akár az eredeti kérdésben jelölt Xiaomi is..) , amely a gyári Samu töltő értékeit/érték-tartományait (is) tudja. Mert ekkor, maradéktalanul biztosított az a töltési karakterisztika, amit a Samu alkalmaz.
-
gerner1
nagyúr
válasz
qltsar #11410 üzenetére
Nem tudom, sosem volt Xiaomi töltőm.
#11412:
- Nekünk van több db gyári 45W -os, két típusváltozatból is. Mindkettő gyári kiszerelésében ott volt az 5A -re hitelesített kábel. Ráadásul, ehhez hosszabb van gyárilag, mint a 25W -os kábeles kiszereléshez (abban 3A -es a kábel).Mindegyik hibátlanul tölt, ha az eredeti csomagolásukban mellékelt kábeleket használjuk. De tény, hogy ~5 - 7 % -ról ⇒80% -ig, 45W -tal talán csak a töltés első ⅖-ében tölt . + van olyan töltöttségi szint, ahonnan meg sem kezdi 45W -tal , ez tény.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Hubzsi #11406 üzenetére
Nem ismerem az említett Xiaomi töltőjét, de ha az is tudja ezeket mind, maradéktalanul :
... - akkor, szerintem, 5A -re hitelesített kábellel, akár használható is lehet. -
gerner1
nagyúr
válasz
TODI1111 #11396 üzenetére
Lehet, hogy ez okozza a zavart.
"Hivatalos szervízben ez hogy fordulhat elő? "
- Passz. Én úgy tudom, hogy új alaplap esetén, az újat, a beépítéskor inicializálják (addig, kvázi használhatatlan..). Így marad meg az eredeti IMEI szám is. + Az aktuálisan elérhető legújabb fw -release -re frissítik. Kivéve, ha az ügyfél külön nyilatkozott /kéri/kérte, hogy ne legyen software frissítés . -
gerner1
nagyúr
válasz
barcaforca #11375 üzenetére
-
gerner1
nagyúr
válasz
MrSealRD #11356 üzenetére
Nálunk Raiff, CiB, Gránit -tal más készülékekkel használva sem volt ilyen gond (eddig).
"Mivel most volt rá lehetőség restartoltam a telefont. És csoda történt egyből ment"
- Akkor, lehet, hogy ütemezett automatikus újraindítással esetleg át tudod hidalni.
- Opció lehet még, hogy a karbantartási szokásaid gyakorisági ütemezésén változtatsz (nem akkor tartod, amikor már van ~valami, hanem preventive ... ), amelyek közül van művelet, amely amúgy is tartalmaz egy restartot is (plö: cache törlés a Recovery -ben) ...Ugyan nem NFC -s hiba, de nálunk mással kapcsolatban korábban volt hasonló, amikor "azon" (első blick -re) egy restart segített. Majd kiderült, hogy az, restart nélkül is korrigálható, ha használom a GoodLock ⇒Memory Guardian (moduljának) ⇒Clear now opcióját . Akár ki is rakható valamelyik képernyőre a gyorsabb eléréshez.
Szóval, esetleg ilyesmi is lehet segítség ... -
-
gerner1
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #11343 üzenetére
Ennél a készüléktípusnál, eddig : nem.
-
gerner1
nagyúr
válasz
insight #11225 üzenetére
Semmi ilyet nem tapasztaltam eddig. Nálunk rendben.
"Itt az idő gyorsítótár-törlésre?"
- Lehet. Nálunk plö minden készüléknél, egy bevált ütemezés szerint történik, évek óta."Ha törlöm a gyorsítótárat, veszíthetek vele bármilyen adatot vagy beállítást?"
- Azt nem. Csak, némi időt & töltöttségi szintet. -
gerner1
nagyúr
válasz
vadászcsiga #11219 üzenetére
Ebben nem optikai a fp-sensor, mint a korábbi telódban, hanem ultrahangos .
Érdekes mód, nekünk ezzel a Samu -val is ~száraz bőrrel müxik a leghatékonyabban. Vizes, felázott és ezzel kitágult pórusú bőrrel a nehézkesebb, ahogy például valamilyen kézkrémes állapottal, stb -vel is .
Ez utóbbiakat úgy hidaltuk át eddig is, hogy olyan állapotokkal is van felvitt minta.Bár, lehet, hogy egészen mást értünk 'száraz bőr' alatt...
-
gerner1
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #11190 üzenetére
Hydrogel után, nálam most ez van : LINK . UV -val kell felrakni, de maga az anyag már a filmen van gyárilag. Sarkított, nincs kamera kivágás, ami gyűjtené a szöszmöszt/piszkot .
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
wong kok wah #11141 üzenetére
Eddig, a miénk is rendben van . 👍🏻
-
gerner1
nagyúr
válasz
szürkeróka #11082 üzenetére
Láttam a hirdetést én is a tréfogáson. Opciónak neked is ott van, hogy kérsz tőle egy személyes próbát eSIM -mel. Aztán eldöntheted, hogy mennyi kompromisszumot tudsz vállalni...
A többit passzolom ... -
gerner1
nagyúr
válasz
szürkeróka #11076 üzenetére
Ismeretségben volt, aki használta itthoni Voda & Telekom kártyákkal. eSiM -et nem tudom.
Abban a típusváltozatban sincs magyar nyelv . -
gerner1
nagyúr
válasz
nincsnév007 #11065 üzenetére
Passz... S23U -n, plö szinte minden opciója OFF -on volt eddig is, és azon csak az "Előre beállított idők mutatása" opciója aktív egyedül. Felhasználói szokásainkban sem következett be semmi változás, a korábbiakhoz képest.
Most , csináltam egy közbeiktatott karbantartást a szokásos ütemezésemtől eltérően, és ha ezt követően is jelez, akkor megy mélyalvásba. -
gerner1
nagyúr
Váratlanul, az OS azzal örvendeztetett, hogy a Samu Reminder -nek magas a fogyasztása.
Eddig, semmi gondja nem volt ezzel.
Érdekes, hogy a nálunk szolgáló S23U -n is megjelent, ugyan ez. Ugyanakkor, plö a Flip 6 -osunkon viszont még nem. -
gerner1
nagyúr
válasz
torok6 #10973 üzenetére
A ...2.0 -át írja a miénk is.
Az biztos, hogy a 45W -oshoz mellékelt 5A -re hitelesített kábellel van biztosan esély, annak kihasználásához ( plö: a gyári 25W -oshoz mellékelt kábel, csak 3A -re hitelesített..) .
Ugyanakkor, az, hogy mikor(?) tölt 45W -tal, az annak is függvénye, hogy mennyi az aktuális töltöttségi szintje az akkunak, és a készülék belső hőmérséklete. E kettő függvényében szabályozza a töltésvezérlő.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Bdanux #10933 üzenetére
Amennyiben a gyári hívásrögzítőre gondolsz, akkor :
①, A jelenlegi 'aktív-CSC' -d ( itthoni vásárlás esetén, nagy valószínűséggel az is EUX, vagy EUY ) cseréled le egy másikra, amely a jelenlegi OXM firmware -edben benne van.
① / ⓐ, 'Aktív-CSC' váltáshoz :
Ezen a : LINK -en, az 'OXM firmware' alá tartozó országok régiókódjai* közül ~nagyjából mind alkalmas lehet, amely nem EU -s tagállam (vagy európai országé, de az EU -s GDPR -t még nem fogadta el ) . Plö: Dál-amerikai országok, karibi-térség országai, közel-Kelet orsz. , India, Ausztrália, stb...
Én plö már próbáltam & müxik Srí-lanka, Egyesült Arab Emirátusokkal is.* Ezek bármelyikére váltáshoz (OXM -en belül), ennél a készüléktípusnál is, az ODIN -ozás nem is járható út, mert azzal nem vált át a készülék 'aktív-CSC' -je a 'megcélzottra' .
Így, marad a PC -s aktív-CSC váltás lehetősége a firmware -ben szereplő kódok valamelyikére, amely nem t .Ennél a készüléktípusnál sincs külön, egyetlen EU -s firmware . Sok más országgal együtt, az EU -ban forgalmazottakon is mindegyiken, ugyan az az OXM firmware fut.
②, Firmware -t cserélsz, a jelenlegi OXM -ről ⇒OLE -ra , ODIN -nal (ez is PC -s) . Ezzel, XID -re (Indonéz független régiókód) vált az 'aktív-CSC' .
-
gerner1
nagyúr
válasz
< CyberBob > #10914 üzenetére
-
gerner1
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #10771 üzenetére
+1 👍🏻 Épp írni akartam én is ...
-
gerner1
nagyúr
válasz
ateszapa748 #10736 üzenetére
Van ez így néha. Nálunk ~6-8 éve mindig volt/van almás is, és azokkal is hasonló arányban jártunk eddig is szervizbe, mint a Samu -val. De, ismered a topikját, így ott a keresőbe beírod plö a "szerviz" -t, akkor szintén látható a termés (és akkor, csak azzal a szóval végeztem keresést..) egy része .
-
gerner1
nagyúr
válasz
Leslie1966 #10666 üzenetére
Elfogadom.👍🏻 Nekem valamiért egyelőre nem adja. Lehet, át kell néznem a beállításainkat., vagy frissíteni valamelyik dotNET -et .
-
gerner1
nagyúr
válasz
TODI1111 #10657 üzenetére
Én sem látom ennél a típusváltozatnál, de Frija , SamFWTool sem talál ehhez, és máshol szem szerepel ilyen régiókóddal bármi letölthető...
S23 Ultránál van, de ott nem XID a firmware, hanem valójában OLE.
S22 Ultránál szintén nem volt/nincs ilyen régiókód .
S20 Ultránál szintén van, de ott sem XID az a firmware, hanem valójában ott is OLE ...
Note 20 Ultránál szintén van, de ott sem XID az a firmware, hanem valójában ott is OLE ...De, várjuk meg, hogy milyen forrást ad.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Leslie1966 #10645 üzenetére
Be tudnád nekünk link -elni, annak ( XID ) az elérhetőségét ehhez a típusváltozathoz ?
-
gerner1
nagyúr
válasz
axlfsi #10593 üzenetére
" de feltettem a legutolsó EUX-ot (nyilván) a saját HOME CSC-jével és maradtam ILO (azaz, nem kellett újra mókolni a hívásrögzítést... ez mindig is így ment?) "
- EUX régiókóddal hívtad le ugyan azt az OXM -t. A firmware: az OXM. Ennél készüléktípusnál, az EUX , és az ILO is az OXM -ben van benne. Ergo, ugyan azt raktad fel (OXM) .
- Az egyik ok, amely miatt megmaradt az ILO kódod, az az, amit írtál. Azaz, mert az ODIN -ozást úgy csináltad, amellyel nem volt FR is. Ezért maradt, a korábban átállított kódon az ktív-CSC -d.
-
gerner1
nagyúr
válasz
tomi613 #10589 üzenetére
+1 👍🏻
Vagy, ezen : LINK OXM-firmware alá tartozó országok régiókódjai közül ~nagyjából mind, amely nem EU -s tagállam (vagy még nem az , de az EU -s GDPR -t már elfogadta) .
Ezek bármelyikére váltáshoz (OXM -en belül), ennél a készüléktípusnál is, az ODIN -ozás nem is járható út, mert azzal nem vált át a készülék 'aktív-CSC' -je a 'megcélzottra' .
Így, marad a PC -s aktív-CSC váltás lehetősége a firmware -ben szereplő kódok valamelyikére .
-
gerner1
nagyúr
Használ valaki EP-P5400BBEGEU wireless töltőpadot ?
Nemrég hozzánk került egy ilyen, és úgy néz ki, hogy csak 1 valamit hajlandó tölteni. Tehát, ha a teló mellé felrakjuk a Samu fülest is, akkor mindkét LED teljesen kialszik.
Ennek ellenére, a telót feltölti, de a fülest azt nem.
Külön-külön nincs ez a jelenség.S23U -val próbálva is ugyan ez, illetve régebbi Buds -ot ráhelyezve is.
Másik eredeti Samu töltőfejekkel, és kábelekkel is: ugyan ez.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest