Hirdetés
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a friss Moto G Stylus
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xblani
friss újonc
Én becseréltem az IDÉN februárban vásárolt S22-t az A54-re, amint lehetett itthon kapni, tehat kb egy hete. Eddig nem bánom :) Nem igazán érződik, hogy kategóriákkal lassabb lenne, cserébe sokkal tovább bírja az akku. Minek legyen S22, ha minden power savinggel kapcsolatos dolog be van folyamatosan kapcsolva, középkategóriára butítva a telefont? Location ki, amikor lehet, 5g ki, AOD ki, ram plus ki, minden is ki.
Azt hittem, csak online fújják fel, hogy mennyire rossz az S22 akksija, de nem... Nekem nagyobb szükségem volt arra, hogy ne kelljen minimum napi 2x tölteni. Eddig úgy érzem, normális cserét csináltam, hiába hangzik butaságnak elsőre. Szó szerint semmiben nem éreztem ÁTLAG használat mellett lassabbnak az A54-et. 45 perc alatt tölt fel 15%-ról 85-re, szerintem ez is rendben van, másfél napig bírja közepesen intenzív használattal. Elhiszem, hogy vannak jobb áron hasonló telefonok a piacon, de az én példámat nézve nem hozhattam volna jobb döntést (mivel ingyen volt effektíve nekem a teló - a tavalyi, elég midre sikerült flagshipért cserébe).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az A54 külsejével vonzza a tekintetet, szoftverben licitál riválisaira és vagy fél év, mire megfizethető lesz.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest