Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
takidani93
csendes tag
Hello!
Nekem van egy Samsung E250 mobiltelefonom,és nem tudom felrakni rá a játékokat és semmit ,amit Bluetoothról kapok!!!!
Létszi segítsetek!!!!!! -
Joshi
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezt megcáfolom, mivel az enyém vodás és nem világít töltés közben.
Szinte biztos hogy szoftververzió fügvénye a dolog. 
-
válasz
South Velen
üzenetére
Egyedül a T-Mobile szoftverrel allátott E250 nem világít töltés közben, a többi verzió igen.
-
MTbc
senior tag
Köszi akkor majd esetleg egy szoft.update.

-
South Velen
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az enyém független volt és semmi köze nem volt a vodahoz, de világított az idióta.
-
-
MTbc
senior tag
Sziasztok még mindig nincs arra megoldás, hogy töltés közben ne világitson? (T-Mobile)

-
3P
tag
Megoldottam.
A JAR file ezek szerint nem volt elég kellett keresenm egy JAD maker nevű progit, ami csinált belőle JAD-ot, az már fel is ment. 
Már csak azt nem értem, hogy miért kell így vacakolni a JAVA feltőltéssel... Miértnem lehet simán felmásolni, vagy miért nem tudja a Samsung Saját progija a PC studio ezt megtenni? Nem értem.
-
3P
tag
Sziasztok!
Most vettem ezt az E250-et. És próbálkozok JAVA feltőltéssel Bluetoot-on keresztül. Eddig nulla sikerrel.
Ha csak simán felmásoltam nem volt futtatható az alkalmazás, mert az egyéb file-ok közé került a cucc és onnan nem tudja futtatni a telefon.Ezután belenéztem a fórumba és leszedtem a ez az Uploadert és a SoftickPPP221-et is, ez utóbbi fel is telepítettem. Felraktam a Samsung PC Studiot is.
Ezek alapján megpróbáltam a JAVA felőtlést de nem ment. Fura az hogy ha elindítom az uploadert, akkor nem tudom belerakni azt a JAR file-t amit fel akarok tőlteni a telefonra,, mindig azt írja, hogy file not found. És ezt moinden JAR-ra csinálja. Nem értem. Ezután persze nem is indul el a feltőltés.
Mi lehet a gond, vagy hogyan tőltsem fel?mondjuk az alábbi leírás 1. pontján a Softick PPP 2.34 telepítését értettem. Szóval mit bökök el?
Minden mást képet, zenét tudok felrakni Bluetooton kersztül is csak ez a Java alkalmazás nem megy.Ezt próbáltam követni:
--------------------------------------------------------------------------
JAVA feltöltés:
1. Softick PPP 2.34
Java Uploader
JADmaker2. Softick install-nál az USB share résznél ''Use USB port in exclusive mode''
opciót kell kiválasztani. Ha nyavajog, hogy vmi hiányzik neagódjunk, csak nyomjunk cancel-t vagy abort-ot.3. Inditsuk el a Softick-et, beállítások/''Bluetooth/Serial'' -> jelöljük ki azta COM portot amelyikre
a telefon kapcsolódik.
Ezt a PcStudioban is meglehet nézni és a Bluetooth-nál is. Fontos, hogy a PcStudiot zárjuk be!4. Telefonban: *#52828378# (*#JAVATEST#) -> OTA type setting -> Serial bearer OTA legyen kijelölve.
Kiléphetünk innen.
5. Menu/JAVA alkalmazások/Opciók/Hálózati beállítások
Hozzáférési pont: internet
Felhasználónév: ''üres''
Jelszó: ''üres''
Kiszolgáló: Letilt
Kiszolgáló beállítások: hagyjuk úgy ahogy van.6. Indítsuk el az uploader.exe-t, és pakoljuk bele azokat a fajlokat amiket felakarunk másolni.
Egyszerre csak egyet másol, de többet is belelehet pakolni.7. Softick ikonon jobb klikk/Activate -> feljön egy ablak: Cancel . Ha rávisszük az egeret az
ikonra akkor kiírja, hogy ''Softick PPP: 1 device(s) connected PPP is enabled'' ilyenkor jó.8. Telefonban: #*5737425# PPP fel/Bluetooth v. USB azt válasszuk, amivel a telo csatlakozik a géphez.
Fontos: kilépünk.9. #*5737425# Verzió letöltése. Ha mindent jól csináltunk (és jól is mondtam el...) akkor elkezd töltődni az
alkalmazás.10. Előfordulhat, hogy a telo újraindul vagy lefagy egy-egy alkalmazásnál, ilyenkor vagy működik a hosszan
nyomva tartott power gomb és kikapcsol, vagy kikell szedni az akkut.
A telefonnak semmi baja nemlesz (nálam még nemlett...).Ha Telepítési hibát ír ki, akkor meglehet próbálni úrja
leszedni a jar és jad fájlokat, vagy a jadot külön megcsinálni, voltmár, hogycsak 3.-ra tette fel a játékot.
Ha JAVA hiba van, akkor a játék/alkalmazás nemfog futni.
Lefagyások nálam megoldóttak amikor kikapcsoltam a bluetooth-t.5-ös pontot állítsuk vissza eredetibe, ha akarunk wapolni. (internet-et töröljük ki)
7-es pont lehet a legvégén is, ha így nemmegy...
Asszem ennyi, ha kérdés, óhaj, sóhaj van, majd megpróbálok rá válaszolni.
Ja és ha vkinek ezzel sikerül elbasznia a teloját, az a saját felelőssége. (csak lekellett írnom... )
----------------------------------------------
Ennyi.Tényleg várom a segítségetek, mert nem vagyok egy Telefon guru, eddig egy 6 éves telefonom volt, ott ilyen nem is volt, teát picit új ez nekem, talán ezért is bénázok vele.
Az 5. pontban irtnál a hozzáférési pontnál, csak bepötyögtem, hogy internet, mert a telefonba választani nem lehett, az alatt levő Felhsználó név és Jelszó menü sorokat üresen hagytam. nem írtam oda semmit. Ugye nem ez a hiba?
Tehát tömören az a hiba, hogy az Uploaderben nem jelennek meg a file-ok, amit fel szeretnék tőlteni.
-
Shad0w
senior tag
válasz
Csokibácsi
üzenetére
-
Syl
nagyúr
válasz
Csokibácsi
üzenetére
Egy szó mint száz: aki sokat játszik a telefonon, ne E250-et vegyen.

-
Csokibácsi
tag
az #531esnél kezdődött minden és utána vhol a #600 környékén asszem ott is van vmi gubanc
-
Shad0w
senior tag
válasz
Csokibácsi
üzenetére
Húha, egy picit bajban vagyok, mer sok embernek mondtam már erre, hogy keressen, viszont most énsem találom. Namind1, már biztos kiheverték...

1-et találtam, ő aszonta, hogy az internet beállításoknál állította be, viszont ezt már akkorsem értettem, mivel nekem ott ilyen nincs.
Majd ha lesz időm neki esek még1* a keresésnek.

Brent: Nem látom az összefüggést.
-
Csokibácsi
tag
nos shadow
hát megtaláltam azokat hozzászólásokat amiben ezt problémát veséztétek
de sehogysem
ugysem hogy a sorrendet felcserélem
arra gondoltam hogy nem e kurtam el vmit a telóban és kellenne resetelni ezt a javas dolgot
nemtom próbáltam mindenhogy de nem adja

:
pls segitsetek -
Brent
aktív tag
Ez a Cannonball game nagyon arcade
! Épp most merítem hogy megkezdhessem a hosszú töltést ! -
Mix14
csendes tag
Csá mindenkinek!
A e250-esem halk üzemodba van és nem tom lekapcsolni
Segítsetek lécci.
-
-
Brent
aktív tag
Hello emberek !
Most vettem egy fekete E250-et , nagyon bejön , a külseje valami elképesztően jól nézki , természetesen belülse rossz bár a kijelző lehetne jobb is !
1 kérdésem lenne!
Amikor a telóm szétvan csúsztatva egy nagyon picit lötyög felsőrész , nem zavaró , alig észrevehető , csak kiváncsi vagyok hogy az összes E250 ilyen vagy esetleg én fogtam ki egy rosszul összerakott darabot ! Lehet hogy csak nekem fura mert eddig nem volt csúszkás telóm...
-
SPF
senior tag
T-Mobile-os telefon azt írja ki erre: *#8999*8378# , hogy "Nem megengedett". Van valami másik kód, ami megy T-Mobile-oson is?
-
Tomszy87
csendes tag
[Nem.
A szolgáltatód megteszi megfelelő anyagi juttatás ellenében.][ Módosította: Viktor0610 ]
-
bajuszati
tag
kösz a véleményeket,tapasztalatokat
-
Shad0w
senior tag
válasz
Csokibácsi
üzenetére
Vki ugyanígy járt, keresd meg ebben a fórumban...
Témákat azért nem találsz, mert nincsenek. -
Csokibácsi
tag
nah rájöttem hogy kell blútúccal küldeni
csak van egy k****a nagy problémám amikor bejön a java cucc és mutatni hány %nál tarta küldés mindig ujraindul mindig és még sose volt oan hogy elkezde volna telepiteni a gémet
és még:
5. Menu/JAVA alkalmazások/Opciók/Hálózati beállítások
Hozzáférési pont: internet
Felhasználónév: ''üres''
Jelszó: ''üres''
Kiszolgáló: Letilt
Kiszolgáló beállítások: hagyjuk úgy ahogy vanbemegyek alaklmazások/java és azt irja nincs futtatható alkalmazás mert az alapgémeket letöröltem
és témákat sehol nem találok a neten

pls help
-
bajuszati
tag
Hello!
Milyen tapaszatlatotok van az e250el?
mondju akinek már régebeben megvan...aku,kijelző,strapabírás(esik koppan
)..ilyen dolgok érdekelnének -
SPF
senior tag
BT-on keresztül szeretnék kapcsolódni a pc studio-hoz, de a BT port kiválasztásánál nem tudok tovább menni. Nektek hogy sikerült?
-
csipiati
csendes tag
Valaki tudna segíteni hogyan kell használni a PC studiot??? Nagyon nem mennek nekem ezek a telefonos dolgok!

-
csipiati
csendes tag
Jó én csak próbáltam segítséget kérni, és minden tippet kipróbálni, de igen sikerült!!! Na mindegy tényleg nem számít!
-
Lassan
csendes tag
Sziasztok!
Nem értek hozzá, így lenne egy kérdésem. Vannak java könyveim, de amikor egyet bluetoothal átküldtük a telefonra, nem tudtunk vele kezdeni semmit. Hogyan tudom olvasni?
-
csipiati
csendes tag
Valaki tudna nekem abban segíteni, hogyan kell használni a samsung PC studiot? Hogyan kell számítógépről képet, vagy zenét küldeni a telefonra Bluetooth-al?
-
csipiati
csendes tag
Hát mondjuk mert nem valami kedvesen írtad amit írtál! Na de mindegy...
-
piggy2
tag
Az első levétel nekem is nagy tökölések után sikerült.
Az ötödik után már egyszerűnek tünik. -
-
csipiati
csendes tag
Na sikerült!
Nem értem most ezt mire írtad Syl??? Mi bajod?

-
Csokibácsi
tag
hali
vki nem tudja hogy lehet felrakni gémet a telóra
googlebe kerestem rá
és ott irták hogy vmi java uploader meg softick ppp
progival kell
nos hát követtem az utasításokat ahogy irták
de sehogy azt irták kérni fog vmi kódot de semmi
PLS HELP!!! -
csipiati
csendes tag
Hát megpróbálom így is! Bocsika a nagy betűkért! Egyébként a használati útmutatót is prbáltam már

Most vagy én vagyok ennyire nyomi, vagy nem tom, de ez még annyira sem mozdul, h a körmöm beférne! Az lehetséges, h nem lehet leszedni??? Mert ha létezik ilyen tuti én fogtam ki...
Azért köszönöm a segítséget, de még próbálkozom vele!!!
[Három az egyben.
Használd a MOD-gombot, légy szíves.][ Módosította: Viktor0610 ]
-
válasz
csipiati
üzenetére
Én így szoktam.
(Vigyázz, h. a kezed ne csússzon, ne legyen izzadt, stb...)
A billentyűzárat kapcsold be.
Jobb kézzel fogd meg a telefont úgy, h. a hátlap alsó részén legyen a tenyered.
Bal kézzel fogd meg a hátlapot a kis perem alatt, és told elfele magadtól.Esetleg, ha nehezen megy, próbáld meg legalább annyira eltávolítani a hátlapot annyira, h. beférjen a hátlap és a készülék burkolata közé a körmöd, és segíts körömmel.
(Ja, és ne írj csupa nagybetűvel, légy szíves.)
-
csipiati
csendes tag
NEM MEGY!!! NEM HISZEM EL! -
csipiati
csendes tag
Egy kicsit konkrétabban, mert én már kb 2órája próbálkozok vele meg sem mozdul, nem merem erővel mert félek h kettétörik

Valami jó tipp? Visszaolvastam és próbáltam, de nem !ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

-
csipiati
csendes tag
Helló! Valaki mondja már meg h kell leszedni az E250nek a hátulját! Mert nekem nagyon nem megy:S
Előre is köszönöm!!! -
Joshi
titán
A billentyűhangot hogy lehetne megszüntetni normál módban, vagyis nekem egyáltalán nem kellene a billentyűhang.

-
sto1911
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Gondolom Samsung szerviz csak Pesten van, Debrecenben nincs...
Mert akkor posta, meg stb, es az ido... -
eastsider
nagyúr
hova tűntek azok a csavart elrejtő gumi izék? pár napja tűnt fel, hogy sehol sincsenek...én biztos nem szedtem ki meg más sem...

-
-
Syl
nagyúr
-
sto1911
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Es az meddig tart?
-
-
sto1911
veterán
Koszi!
[OFF]Ezt megcsinaltam, de a lejatszo megsem jol jatszik. 102-valami utan (ha pl. jobbra nyillal valtok), akkor a 115-masvalami jon.
MOD: ugy tunik megis jo, csak bamba voltam, es nem miden track van a kartyan (pl 04 es 05 hianyzik, uh hiaba varom, h 02 utan azok jojjenek.
)[/OFF]Amugy a rovid keszenletu akku miatt vissza lehet vinni garanciaban? Vagy az 1 nap kb 2 ora mp3 + fel ora java es 10 perc telefonalas utan jo eredmeny?
-
sto1911
veterán
Mi szerint jatssza az mp3akat? Veletlen sorrend ki van kapcsolva, megsem sorrendben jatszik

-
sto1911
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Arra vigyazzatok, hogy ha atalakitot hasznaltok, akkor a radio nem szol, valamint trackvaltaskor, es tekereesnel tenyleg pukkan!
-
Fanyűvő
csendes tag
válasz
kavicssli
üzenetére
Ilyet vettem, csak a Gigatelnél gyári csomagolásban 3.999.-ért.Nagyon szép, minden működik vele,szól mint az állat, de van egy elég erős túltengő meleg felső basszusa, és persze meg kell szokni azt a bizonyos "bedugott fül" érzést.Külön van a kapcsoló és felette kb.15 cm-re a mikrofon. Meg lehet vele barátkozni, de asszem előbb-utóbb lecserélem a füldugóit valami jobbra (Sony v. Sennheiser), talán a mikrofon dobozkájában össze lehet valahogy drótozni
-
-
-
kavicssli
addikt
Szerintetek ez milyen? [link] barátnömnek venném karácsonyra... E250 hez

-
Fanyűvő
csendes tag
-
-
SPF
senior tag
Nincs meg valakinek a Freekick nevű játék? Vagy honnan tudnám letölteni?
-
sto1911
veterán
A hatlapot hogyan lehet leszedni ugy, hogy nem torom kette a telot? Nem igazan merem erosen nyomogatni, mert igy is recseg-ropog...

-
sto1911
veterán
Most vettem at Borosz kollegatol elso Samsungomat, es rogton lenne ket kerdesem. Aki regebb ota hasznalja akar ezt, akar masik samut, az hogyan latja a kis ajtocskak strapabirasat? Ranezesre egy het alatt le fog szakadni, ha a headset benne, tel meg zsebben van.
A masik a toltes kozbeni kijelzovilagitas. Azt nem lehet megokositani?Egyebkent megeszi a 2 GB-s Kingston memkartyamat, uh akit ez tartott vissza, az mostmar vehet egyet

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- nVidia tulajok OFF topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BMW topik
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Lite 256GB Graphite Megkímélt állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szinte biztos hogy szoftververzió fügvénye a dolog. 

! Épp most merítem hogy megkezdhessem a hosszú töltést !

)..ilyen dolgok érdekelnének

A híváslistából lehet tiltólistára tenni 10 számot. Ennyi.