Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Sziasztok, tudna innen valaki egy fw frissítést csinálni a telefonomon? A Mariomaster 3.3+magyar T9-re kellene. Nem ingyé' gondoltam természetesen.
-
Ettyke
csendes tag
válasz
tuzpenge #591 üzenetére
Szia!
1. Tipp: a teló nyitott állapotában bekapcsolod a zenét aztán összecsukod a telefont. A zene is megy, nem áll le, és a billentyűzár is bekapcsol.
2. passz (Még nem próbáltam,de sztem csak a füles szól)
3. nem lehet. Ha kímélni szeretnéd vedd vissza 1-esre a kijelző fényerősségét,és a háttérvilágítást is állítsd minimumra. Az én beállításom: be ''15sec'', elsötétedés ''ki'' töltés közben ''ki''.
ciao -
-
szoke
csendes tag
A telefonom amikor ''párosodik'' bluetooth-on a gépkocsi kihangosítójával, mindíg le kell OK-znom a telefonon hogy kapcsolódni akarok a kihangosítóhoz. A ''biztonságos üzemmód'' ki van kapcsolva a telefonon.
Van arra valamilyen megoldás, hogy ha a telefon érzékeli a gépkocsi kihangosítóját - amit korábban már természetesen felismertettem vele - ne kelljen nekem semilyen gombot megnyomnom a telefonon, hogy a kapcsolat létrejöjjön a kihangosító és a teló között?
Ha ez nem megy, tudtok olyan telóról ami ezt tudja?
Mivel tud tübbet a Bluetooth 2.0 mint az elődje? -
tween
őstag
[link]
Ez a kábel jó a mariomasteres szoft felrakásához? -
tuzpenge
őstag
Hello!
Lenne 3 kérdésem a d600-al kapcsolatban:
1. Olvastam hogy a zenelejatszó használata közben a telefont billentyűzár alá lehet helyezni. Ez igaz e vagy sem és ha igen akkor hogyan?
2. Ha nem hallgatok zenet de a füles be van dugva, és hivás érkezik, akkor a zene a fülesben is és a telefonon is megszólal, mint a nokianál vagy csak a teló hagszórójából?
3. A billentyűzet és a kijelző háttérvilágítását meg lehet e szabni, hogy pl. csak este 8-tól reggel 7-ig működjön, és egyész nap ne legyen háttérvilágítás, hogy az akksit kiméljük?
Egyenlőre ennyi.
Előre is kösz a válaszokat. -
S.J.M.
senior tag
0. Fedélhangot nem tudsz rátenni de asszem a mariomaster-ben új hangok vannak.
1. Külön szoftverelő kábel.
2. Vissza lehet tenni ugyanúgy a gyárit
3. Szerintem nem lehet észrevenni ha volt rajta más szoftver.
4. Eddig senki nem panaszkodott.
De vigyázz mert nekem sem sikerült a szoftverelés azt itt vagyok egy felesleges kábellel és egyszerűen nem megy sehogysem.(De legalább a telónak sem lett semmi baja
)
-
tween
őstag
Mivel nem tudtam az előző hozzászólásomat módosítani,ezért új bekezdés nagy betű
1.Külön kábel kell a mariomaster feltöltéséhez,vagy jó a gyári?
2.Ha feltöltöm és később kellene a gyári,van arra mód,hogy feltegyek egy eredetit?
3.Észrevenni,ha garanciális javításra vinném a telót,hogy fenn volt valaha a mariomasteres?
4.Stabil ez a sufni-szoft?
Köszönöm a hozzáértő válaszokat! -
tween
őstag
Lehet rárakni a telóra más fedélhangot,vagy csak a gyáriak állnak rendelkezésemre?
-
djxp01
senior tag
S mi a kódja az alábbi pc studio 3 magyarítás file-jának ?
[link] -
djxp01
senior tag
Hol találhatok animált háttereket d600-hoz? (AS oldalán kiv.)
Köszi. -
S.J.M.
senior tag
válasz
_mancsi_ #578 üzenetére
A D600-asba egyik szolgáltató sem nyúlt bele(nincs piros menüs változat) kivéve a T-mobil de az is csak annyira hogy van rajta t-mobos csengőhang meg háttér. Hívés közbe télleg nem elhet a menübe lépkedni, mondjuk ha lehetne én akkor sem használnám sohase.
Színséma csak kettő van változtatni nem lehet (egy bordó meg egy kék).
[Szerkesztve] -
_mancsi_
csendes tag
Hy all!
Lenne pár kérdésem... miután x órán keresztül olvasgattam az eddigi hozzászólásokat.
Szal 1. Ha GSM boltban veszem kártyafüggetlenül a telót akkor az eredeti, gyári, szolgáltató mentes menürendszer lesz rajta (színsémák, letöltések...) vagy belelépek egy ex-vodás kütyübe és nézhetem a piros menüt??...
2. Hallottam olyat, hogy a D600-nál nem lehet beszélgetés közben a menüben lépegetni.. Ez igaz?? És vajon igaz a Z400-ra is?
3. Én annyira nem hiszem hogy fogom használni a 3G-t. Szerintetek megérné most Z400-ast venni inkább?
Ez utóbbit csak azért kérdem, mert félek, hogy a Z400-nak még lesznek gyerekbetegségei, a D600-nak már talán nincsenek.
Help! Köszi előre is! -
Pocok76
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Már elég régóta használom a D600-t és eddig mindent sikerült megoldanom és kitalálnom, de most tanácstalan vagyok. Betelt a 200 sms helyem és át akartam tölteni a gépre a PC Studioval, de az összefűzött sms-eknél (és hát sajna majdnem mind az) azt írja ki, hogy ez EMS üzenet és nézzem meg a telefonban, tehát még megnézni sem tudom a gépen, nem hogy letöltni. Tud esetleg erre valaki megoldást, persze az sms törléseken kívül?)
-
Fis_misi
csendes tag
Szevasztok D600 fanok
! Nekem is természetesen ez a teló van és lenne pár kérdésem:
1. A videókba sajna nem lehet beletekerni egy adott időre, ill lehet csak ha pl: 1-2 órás film közepébe akarok beletekerni akkor az nem megy oan gyorsan. Tehát ha tud valaki jobb letölthető lejátszót a telóra az létszi linket küldjön
2. Éjszaka, este hogyan érdemes beálítani a cam.ot h tuti videót/képet csináljon?
3. Software frissítéssel mennyivel lessz jobb a telefon?
4. bármilyen d600-ra való programos oldal címét szivesen fogadnám.
Köszi előre is -
S.J.M.
senior tag
Nem tudok mondani semmi biztosat. Én eddig csak úgy tudtam hogy elemes kábel kell a szoftvereléshez, de akkor már nem tudok semmit.
Jah és nincs valami progi, amivel le tudnám tesztelni a kábel és a telefon közti kommunikációt? Lehet szar a kábel vagy nem tom.
[Szerkesztve] -
Enjoy
addikt
de miért nem olyant vesztek, ami nem elemes?
-
S.J.M.
senior tag
Köszi hogy feltöltötted. De pont ugyanez megvan már nekem is egy ideje (még régebben BFeco csinálta). A menetét is többször átrágtam (angolul is
). De mégsem akar sikerülni.
Telóból mindent kiveszek, kikapcs --> rá a kábelre, elem, gépre, stb --> programot elindítom --> beállítom --> start --> vár hogy nyomjam meg a bekapcs gombot --> megnyomom vagy csak addig megy amit leírtam a #545-be vagy bekapcsol a teló.
Két hiba lehet vagy az elem szar amit hozzá vettem vagy a kábel. De remélem csak az elemmel van a baj.
Egyébként ilyen kábelem van: [link]
[Szerkesztve] -
Huku
csendes tag
Hát azaz igazság hogy a teló még garis, de Pesttől vagy 380Km-re vagyok, meg ez a moddolt fw több mindent is tud, úgyhogy valszeg magam csinálnám, és már leszedtem amit linkeltél!
Szóval akkor nem új sw-m van, akkor betudható ez a hamar merülésnek is igaz?
Akkor ja... azért köszi már csak a kábel rendelése van vissza és ima oda fel hogy működjön a dolog. -
Huku
csendes tag
HElló!
Hát most hogy majdnem az egész fórumot végigolvastam és majdnem kisült a szemem, lenne egy két kérdésem:
- Kinek mennyit bír zenehallgatással a teló? (csak ha simán a hozzá járó fülessel hallgatok zenét akkor 2,5 óra alatt full lemerülr a teljes aksi) Most ez normális, mert van aki szerint igen de szerintem ennyire csak nem.
Olvasgattam erről a szof frissítésről, amit meg is csinálnék, de megmondom őszintén eléggé para hogy nem sűrűn sikerül. T-mobos vagyok és ezzel kapcsolatban tudnátok mondani egy két viszonyszámot hogy mi az ami sikeresen ''moddolva'' lett, és mennyi ami nem sikerült?
Tudom, tudok jókat kérdezni...
Teló adatai:
IMEI Szám: 35711400
479695 /7
S/W Verzió: TE001.05
Firmware Verzió: D600EBOEJ2_EK3
H/W Verzió: REV2.5
Ha még esetleg kéne valamilyen adat akkor leírom, bár fórumon kutatva ilyen kódokat találtam csak ami mondjuk még ide is vág!
Hát a segítséget előre is köszi! -
tween
őstag
a videó minőségén lehet állítani?
Elnézést az amatőr kérdésekért -
tween
őstag
Hogyan tudom a samsung pc stúdióra küldeni a telón lévő videót
Kontaktus meg van,de sehogy nem megy -
Huku
csendes tag
Hy emberek!
Tudna nekem valaki abban segíteni hogy hol lehet beállítani azt hogy mikor én küldök egy sms-t akkor azt is mentse el? Mert olykor jó lenne ha megmaradna egy-kettő!
Előre is köszi a helpet! -
S.J.M.
senior tag
Hi!
Sehogysem akar sikerülni ez a telefon frissítés.
Megcsinálok mindent a progiba majd mikor már ott tartok hogy kapcsoljam be a telót hiába nyomom meg a bekapcs gombot csak ennyit ír ki:
** Wait for Connect Request from Mobile...
** (POWER ON the PHONE!)
** Send '0x44' to SWIFT Chip
** Connection granted from SWIFT Chip
És semmi, sőt legtöbbször olyan is van hogy bekapcsol a telefon.
(Lehet hogy az elem nem jó? Mert csak az az egy lehet a gyenge láncszem.) -
Badb0y
addikt
Melyik az a kód, ami kiírja a hibákat
Nem a sw resetre gondoltam, hogy hányszor volt.
-
S.J.M.
senior tag
Na, ma hívtak holnap jön a kábelem meg egy pár dolog még amit rendeltem. Remélem nema telefonom végét jelenti
-
S.J.M.
senior tag
Na ha már így szoftverelésről van szó akkor van egy kérdésem. Ma megrendeltem azt a szoftverelő kábelt és a kérdésem hogy ugye T-mobil-os telcsikre is felmegy (miért ne menne?) csak biztonság kedvéért kérdezem.
[Szerkesztve] -
válasz
Tofitofi #533 üzenetére
Természetesen, a garancia ugrik minden ilyen beavatkozásnál.
Az eredeti szoftverhez való kódokra az archívumban találtam rá:
*#06# IMEI Szám
*#1111# S/W Verzió
*#1234# Firmware Verzió
*#2222# H/W Verzió
*#232337# Bluetooth Cím
*#7465625# Lezárások
*#92782# Wap Név
*#4777*8665# Wap Menü
*#8999*8378# Teszt Mód
*#8999*377# Hiba Menü
*#8999*327# EEP Menü
*#8999*667# Debug Menü
Azt sajnos, nem tudom, h. melyik verzijó jó... A tiéd nyilván nem, a hirtelen merülés végett...
-
Tofitofi
tag
válasz
Viktor0610 #532 üzenetére
Igen igen,arra gondoltam...de akkor ha azt felteszem,szintén ugrik a gari gondolom..
Meg tudod mondani hogy lehet megnézni a szoft verziószámát és h melyik a jó? -
-
Tofitofi
tag
válasz
Viktor0610 #528 üzenetére
Jaaaaaaaaah,értem!
De annyira sok eszük van,h nem képesek rátenni az új szoftot már ha úgyis használt 0 perces telt vettem,így is úgy is fel volt bontva a doboz..nem került volna sokba...hát ez baromi jó...
És a frissítéskor azt a gyárit teszik vagy hallottam egy másikról is,amivel már rezeg-csörög egyszerre meg fut a háttérben a zene ilyenek..vagy ez csak ilyen ''házi''? -
-
-
Tofitofi
tag
válasz
Viktor0610 #526 üzenetére
De nem ez a probléma sztem,mert le is fog merülni....de ez kiderül kis id ő múlva..
Tudom,hogy az ''új'' szoftveren már 4 akksi csík van..de a délután még ezen 3 volt,aztán 2 órája már csak 2,most meg 1.....
Ha szoftot frissítek ott,ahol vettem a telót,akkor megmarad a gari..vagy ha akárhol máshol..?
[Szerkesztve] -
-
Tofitofi
tag
Hello megint!
Megőrülök.Délben vettem le a töltőről és már 1 csíkon van az a tetves akksi jelzés.Alig szenvedtem rajta vmit,volt néhány kép meg egy minimális játék meg zene,de tényleg elhanyagolható,na és még azóta semmi telefonálás.Nektek meddig bírja milen használat mellett?
Komolyan eladom a francba....! -
-
Tofitofi
tag
válasz
Viktor0610 #521 üzenetére
Akkor most nem lett így baja,hogy ''csak'' szimplán feltöltöttem,ami volt 1,5 óra köbö,nem néztem.Azt hittem,h vehetek már új akksit....
-
-
Tofitofi
tag
Tudom,h már nem aktuális a kérdés,de ki kellett volna sütnöm az akksit?Aszonta öcsém,h nem kell,ezek már nem olyanok és elég ha szimplán feltöltöttem!
-
Tofitofi
tag
válasz
Viktor0610 #518 üzenetére
Minden szuperül megy,köszi a segítséget itt is még1szer!
-
-
Tofitofi
tag
Nah
Jézus,ez de rossz!!!
Remélem...de azt már annál inkább nem tom megszokni,hogy SEHOGY SEM TUDOM AZT A NYAMVADT ADATKÁBELT HASZNÁLNI....huuuuh,nagyon idegbeteggé fog tenni ez a teló sztem!!!!!Pedig nem vagyok béna az ilyen cuccokhoz,de ez az istenér nem sikerül.
[Szerkesztve] -
-
S.J.M.
senior tag
válasz
Viktor0610 #513 üzenetére
Viktor valamit kicsit félre értettél.
Az az ok gomb máshol kicsi nem a fórumban.
[link]
Engem nem zavar az OK gomb én megfelelőnek találom de elég hosszúkásak az ujjaim az igaz. De szerintem egy idő után te is meg fogod szokni és az esetek 90%-ában kiváltható másik gombbal is az OK gomb. -
Tofitofi
tag
válasz
Viktor0610 #513 üzenetére
Jeleztem,de ez mér jó?
-
Tofitofi
tag
válasz
Viktor0610 #511 üzenetére
1 a tanulság..mindenki szolgáltatónál vásároljon,még független telt is.
Igaz,hogy relatíve bazi drága,de legalább fix!!
(Jó nagy szemét volt az ''eladó''.)
Amúgy meg HIHETETLENÜL kicsi az OK gomb..lány vagyok,kis praclikkal,de erősen megszenvedek!!!
[Szerkesztve] -
válasz
Tofitofi #510 üzenetére
Nem feltétlen.
A napokban volt nálam egy nő, egy komplett készülékes csomagot adtak el neki (készülék + kártya).
Azt mondta, csak nézett, mikor bejött, h. mennyibe kerül a telefon, ha nálunk veszi.
(Az ''eladó'' is egy üzletben vette meg kártyás csomagban, aztán drágábban eladta a nőnek az egészet...) -
Tofitofi
tag
válasz
Viktor0610 #509 üzenetére
Oh,az aranyos...De már akkor függetlenítik,nem?
Ez mekkora biznic...!
Úgy látszik,hogy a megbízhatónak tartott boltban sem bízhat meg az ember fia/lánya.
[Szerkesztve] -
-
Tofitofi
tag
válasz
Viktor0610 #507 üzenetére
Igen igen,1 éves bolti gari...
Az már megvan!
Szokott ilyen lenni amúgy,hogy függetlenül ilyeneket adnak el?Ez érdekes.... -
-
Tofitofi
tag
válasz
Viktor0610 #505 üzenetére
Hjaj...és ebből lesz vmi bajom?
-
-
Tofitofi
tag
válasz
DeadMeat #501 üzenetére
Jaaaaaaajjj,nagyon nagyon köszi!!!Huh,ez szuper!!Rengeteget vonatozok és mindig a telefonra támaszkodtam,h merre vagyok és h hol kell leszállni!
Meghaltam volna e nélkül...vagy majd ha jönnek a határőrök,akkor szólnak,h hát már kicsit túljöttem!
Mutatja az analfabétaságomat,hogy se az adatkábellel se a bluetooth-tal nem tudom összehozni.BT-n már küldtem gépre képet,de gépről az istennek se megy....Adatkábelről meg ne is beszéljek...hjaj..majd olvasgatom a fórumot hátha leírták már más analfabétának is.
Még1szer köszi! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OLED monitor topic
- Háztartási gépek
- Windows Insider Program
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Opel topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest