- iPhone topik
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dashepic
újonc
sziasztok ! remélem nincs még ilyen topic és hogy mindent jól csinálok mert eddig nem nagyon forumoztam. de ! egy olyan problémám akadt amihez én és a kis "csapatom" ( 2 fő ) már kevesek vagyunk. nem értek annyira az androidhoz mint ti. root ha szükséges akkor húzás illetve a root kihasználása inkább az én területem. nemrég vettem egy note 3 neo-t és az első dolgom az volt ( garancia nem élt ) hogy kirootoltam. illetve csak akartam mert most valami hiba történt. a szokásos cf auto root fájl csomag letöltése után odin megnyit, telefon download módba usb be odin added felirat majd tallóz és start. namost itt a mindenható odin úgy gondolta hogy most nem fog szeretni és valamit elcseszett. vagy én. ez mellékes. komolyra fordítva a szót a kedves odin barátunk addig juott hogy leválasztotta a telefont és az újra indult. itt még nem sejtettem h baj van. elsőre minden úgy tűnt mint a 2 hónappal korábbi rootnál. ámde most a telefon megakadt a samsung galaxy note 3 neo feliratnál. ha jól tudom az a soft brick. az odin látja a telefont download módba. ennek fejében elvittem egy samsung szervizbe ahol 3 óra alatt közölték h nem tudják megjavítani. én kértem hogy tegyenek rá egy sima gyári droidot de nem sikerült mivel : (!) én egy olyan rendszert akartam rátenni ami nagyobb mint amit a telefon elvisz. 4 kérdés :
1 ez miért akadályozza meg azt hogy rátegyenek egy gyári rendszert ?
2 mi az amit a note 3 neo nem visz el ?
3 hogy tettem volna rá amikor a fájl 35 megás volt és ugyanonnan szedtem le ahonnan a sima korábban rootlot note 3-hoz.
4 mit tegyek most ?olvasgattam és annyit találtam hogy csak 4 fájlos romot tudok rátenni és ezzel meg is van oldva a probléma avagy unbrickeltem a telefont. de nem találtam csak note 3ra. ami gondolom nekem a neo-ra nem oké.. nagyon hálás lennék ha számomra amolyan földi halandó számára is érthetően valaki tudna segíteni vagy lineklni. srry ha túl hosszú voltam. előre is köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro fekete titán 256GB független 1 év gari eladó
- S21 Ultra 256GB/12GB Dual Sim, Kártyafüggetlen, újszerű állapot, garanciás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest