- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
macssessz
tag
Üdv Guruk!
Telekomos _SAGECOM F@st3686AC v2 eszközöm lett, 256/20 Mbit-es nettel. Jelenleg 3 gép + telefonok kzt osztja a netet.
A gondom az, hogy a gépek nem látják egymást és nem tudom mit kell állítgassak. Minden gép kilát a netre. Munkacsoport nevek egyformára állítva, hálózat kereséssel mégsem látják egymást. Minden gépen van megosztott könyvtár, vagy vinyó.
Mit és hogyan kell állítgassak?
Találtam benne konfiguráció mentést, azt gyorsan megtettem. Elvileg vissza is tudja tölteni.
Ha resetelni kell akkor elfelejti a kiszállításkori beállításokat? Felhasználói nevek, Jelszók? Vagy visszaáll a matricán lévőkre?Légyszi részletesen írjátok mert nem értek hozzá. Nagyon nehezen állítottam be a régi tplink routeremet is és több éve annak már.
Köszi előre is
Józsi
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest