Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vistaboy

veterán

válasz proci985 #1127 üzenetére

Köszi, amúgy sem terveztem használni, elég sokat pakol fel alapból is, és most komoly helyproblémával küzdök, ott spórolok, ahol csak lehet. Ha már egy-két órát tudok vele játszani, az jó, egyszerre úgysem szoktam többet, hacsak valami nagyon le nem köt. :DDD

A Sacred 2 Gold - és az Ice and Blood - továbbra sem jelenik meg nálunk, mert a magyar alapjáték árához képest túl drága lenne. Legalábbis nekem a CD Galaxis azt válaszolta, mikor kérdeztem, hogy ha be is hoznák, akkor majdnem annyiba kerülne, mint egy új AAA-játék. Én a hardveraprón vettem 5K-ért, ennyit nekem megért. :K Ma - remélem - meghozza a postás. :)

Ráadásul ugye a kiegészítő nem kompatibilis a magyar kiadással, ergo akik meg is vették annak idején, azoknak is kellene egy új, angol nyelvű Sacred 2-t plusz kiegészítőt venni vagy egyben egy Sacred 2 Goldot.

Én már régebben eladtam a magyar Sacred 2-t, amikor megtudtam, hogy Magyarországon nem jelenik meg az Ice and Blood. Így most viszont, egyben, már számomra kihagyhatatlan, pláne hogy nálunk nem kapható, külföldről hozatva pedig sokba kerül.

MOD: Köszi az infókat. :R

Új hozzászólás Aktív témák