- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Green
tag
válasz
Beowulf_78 #2448 üzenetére
Akkor kölcsönadod?
Amúgy éedekes mert ha újrateszem az egész rendszert és úgy frissen van minden, felteszem akkor meg tökéletesen mükszik. Franc se érti.
-
AthlonXP
őstag
válasz
Beowulf_78 #2430 üzenetére
Hát igen, ahhoz eredeti game kell. Legalább is szerverek nagyrésze csak eredetit fogad el. Meg kell az 1.05-ös patch is. Én nem próbáltam amúgy. Engem a single köt le igazán, minden fps-ben. Számomra fontos, hogy legyen valami feladat, amit végre kell hajtani, Nekem nem jön be ez a "lövök mindenkit, aki nem én vagyok" stílus, amilyen ugye az UT. vagy a Quake, stb is. Számomra ezeknek nincs sok értelme, persze tudom, hogy nagyon sokan oda vannak ezekért, de hát ugye ez egyéni ízlés dolga.
Nekem a Crysisban az a rész nemtetszett, amikor az idegen űrhajóban ( vagy mi az ott a hegy belsejében ) kellet lennem. Sokszor azt se tudtam, merre menjek, ez idegesített leginkább. Viszont a nanoruhát imádtam!
Most hogy rövid-e az más kérdés. A Crysis elvileg 3 részes lesz és a 3 együtt azé má nem lesz olyan rövid. Így viszont a game nem teljes, ezért én nem írnám még le, hisz ki tudja még vár még ránk.
Én leginkább a gépigénytől tartok, mert a készítőkkel készített interjú alapján, mérföldekkel jobb grafikát akarnak kihozni a 2. részből ahhoz képest, ami az 1.-ben volt. Ami érdekes, hisz ez a mostani is igencsak megfekteti a hardvereket, mi lesz akkor a következővel? Cry Engine 2! A 3. részbe már bele se merek gondolni.
-
AthlonXP
őstag
válasz
Beowulf_78 #2428 üzenetére
Ugye, hogy milyen jó?
Nem is értem, hogy miért nem lehetett már az eredetit is így kiadni, végül is nincs olyan sok változtatás az OL modban. Mondjuk hogy a Crysist veri-e, arról szerintem megoszlanak a vélemények, de szerintem is van olyan jó. Bár a 2 játék azért eléggé különbözik egymástól. Én személyszerint már nagyon várom a Crysis 2-t, nameg a Clear Sky-t.
-
AthlonXP
őstag
válasz
Beowulf_78 #2417 üzenetére
Ha kikapcsolod a perzselőt, akkor az a feladat, hogy menj "Pripjatyba" ( majd az erőműbe --> szarkofág ). Ha kijössz a gyárból, ahol kikapcsoltad a perzselőt, akkor menj vissza az úton amin jöttél. Egy kis idő után balra lesz egy leágazás az úton, menj arra. Ott lesz az átjáró a városba. Itt csatlakozhatsz is rögtön egy csoporthoz, hogy segítsd őket eljutni egy helyre. Ezután már mehetsz is az erőmű felé. Amíg a városban vagy, nézz be a szállodába, mert az egyik szobában lesz néhány tárgy amire szükséged lesz majd az erőműben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED TV topic
- TV antenna és jelerősítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elden Ring
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 24 Hours of Le Mans
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest