- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrom
tag
válasz
proci985
üzenetére
priboi story:
Kruglov prof. merre van? Sakharov azt mondja, hogy lement az X16-os laborba, én ott átnéztem mindent és nem találom, se a hulláját.
Végig futkároztam az összes pályán, benéztem minden hová, és csomó doksit nem találok... és kód nélkül nem tudok lemenni az X18-ba...
Egyszerűen már nem tudom mi a fenét csináljak?!
-
Chrom
tag
válasz
proci985
üzenetére
Amúgy ennek a priboi story-nak van valami konkrét útmutatása, hogy mit és hogy kell követni? Melyik pálya mi után jön? Mert nekem nagyon zavarosnak tűnik, és rohangálok fel-alá az összes mappon és kutatok keresek, benézek minden hová, de alig van pár doksim... Semmi pontos jel, hogy mit hol találok, csak utalások...
Van vagy 5-6 db pendrive-om, viszont a PDA-ban meg nem jelennek meg bizonyos dolgok, amiket pl felszedtem útközben (a helikopternél a hullánál talált bőrönd tartalma, stb...)
Ez így nekem nagyon zavaros, de lehet hogy csak azért mert nem olyan jó az angol tudásom... Fene tudja.
De így nagyon lehangoló a játék.
Viszont olvasgatom a Stalker fórumot is, és olyan híreket írt a srác, hogy a kocsikból menet közben kifog fogyni majd a benzin, és a benzines kannákból lehet majd megtankolni. Meg a csomagtartójukba is lehet cuccokat bepakolni. Meg valami bővítést emlegetnek még...és akkor most melyik doksit nem szedted össze? Mert nekem Bencom ™ hsz-ból nem volt világos. Én ugyan is jártam lent a laborban, de nem jutottan semmire...
Megoldható az, hogy összeírod pontosan milyen dokumentum címeket találtál meg eddig?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Bittorrent topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Gigabyte B450 S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- Lenovo Legion Go makulátlan állapotban, 2029.06.06-ig kiterjesztett garanciával, üzletből eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

shield