- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
válasz
Mosquitoo #4742 üzenetére
Persze az a fickó a mocsárban a dokumentumok kapcsán ad infót ami elvileg segít bejutni mikor odaküld Sidorovich. Csak épp mivel Strelok búvóhelye felől jön mindenki ide ritkán vetődik el az ember. Illetve későn.
(#4743) remington2: No majd legalul lesz az immortal törpe
Az jól bírja a skulót!
-
remington2
senior tag
válasz
Mosquitoo #4742 üzenetére
Nem tudok oroszul, de az "igyi szoda" jelenti azt - azt hiszem - hogy gyere, vagy gyere ide. Amikor megsebesül egy "bajtárs", akkor azt nyögi, hogy "muzsik, szoda". Muzsiknak főnévként anno a cári időkben hívták a parasztokat, hogy ezt ma használják-e arrafelé akár eredeti jelentésétől megfosztva, nem tudom (szerintem igen, aligha szerepelne akkor).
Szerintem a zombik is valami hasonlót nyögnek, a mazsi amiről beszéltek az a muzsik lehet. Bár hogy utána mit mond, azt már nem tudom. Valami tudatalatti motyogás lehet, "gyere ide", vagy valami hasonló tartalommal, hiszen az intelligenciájuk nagyon alacsony (az agyműködésüknek szűk korlátai vannak). A fenti alapján muszik=paraszt viszont nem valószínű, mert ilyen megszólítással aligha kérne segítséget egy sebesült katona.A laborban (X18) találkoztam végre a törpékkel. Úgy néznek ki, mintha Jabba a Star Warsból magára rántotta volna az asztalterítőt
. Ezt a Burert, a főtörpöt kinyírtam, ő lenne a "főellenség" itt a röpködő, poltergeisthez hasonló energiakisülés helyett? Nem volt nála semmi extra, elég csicska ellenfél
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest