Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• Hun'reeth

őstag

válasz Mosquitoo #4742 üzenetére

Persze az a fickó a mocsárban a dokumentumok kapcsán ad infót ami elvileg segít bejutni mikor odaküld Sidorovich. Csak épp mivel Strelok búvóhelye felől jön mindenki ide ritkán vetődik el az ember. Illetve későn. ;]

(#4743) remington2: No majd legalul lesz az immortal törpe :D Az jól bírja a skulót! ;];)

• remington2

senior tag

válasz Mosquitoo #4742 üzenetére

Nem tudok oroszul, de az "igyi szoda" jelenti azt - azt hiszem - hogy gyere, vagy gyere ide. Amikor megsebesül egy "bajtárs", akkor azt nyögi, hogy "muzsik, szoda". Muzsiknak főnévként anno a cári időkben hívták a parasztokat, hogy ezt ma használják-e arrafelé akár eredeti jelentésétől megfosztva, nem tudom (szerintem igen, aligha szerepelne akkor).
    Szerintem a zombik is valami hasonlót nyögnek, a mazsi amiről beszéltek az a muzsik lehet. Bár hogy utána mit mond, azt már nem tudom. Valami tudatalatti motyogás lehet, "gyere ide", vagy valami hasonló tartalommal, hiszen az intelligenciájuk nagyon alacsony (az agyműködésüknek szűk korlátai vannak). A fenti alapján muszik=paraszt viszont nem valószínű, mert ilyen megszólítással aligha kérne segítséget egy sebesült katona.

A laborban (X18) találkoztam végre a törpékkel. Úgy néznek ki, mintha Jabba a Star Warsból magára rántotta volna az asztalterítőt :DDD . Ezt a Burert, a főtörpöt kinyírtam, ő lenne a "főellenség" itt a röpködő, poltergeisthez hasonló energiakisülés helyett? Nem volt nála semmi extra, elég csicska ellenfél :(

Új hozzászólás Aktív témák