Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 
			  Mobilarena A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Grisam tag Szerezz be olyan laptopot amin megy a Stalker2 és akkor nem lesz gond a többivel sem.  Nekem is ez a terv. A mostani laptopom már pár éve megvan, de ezen is simán futnak az alap Stalker játékok modolva is. Lost Alpha is fut szépen. Nem melegszik túl és nem lagol, teljesen simán mennek. Nekem is ez a terv. A mostani laptopom már pár éve megvan, de ezen is simán futnak az alap Stalker játékok modolva is. Lost Alpha is fut szépen. Nem melegszik túl és nem lagol, teljesen simán mennek.
- 

Dhampir félisten Szerény véleményem szerint minél erősebb a processzor és a videokártya, annál jobb lesz rajta játszani. A hűtés korszerű, hatékony legyen. A kiválasztott hardverkomponensek gyártói driver-támogatása jó legyen, ne instabil. Fontos a megbízható szervizháttér is, ha netán javításra szorulna, ne karcolják, ne törjék össze a gépet és lehetőleg minél gyorsabban készüljön el. Computer Games on Laptop Graphic Cards Laptop Video Graphics Cards - Benchmark List Comparison of Mobile Processors (CPU Benchmarks) Néhány S.T.A.L.K.E.R. játék gépigénye: S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nekem is ez a terv. A mostani laptopom már pár éve megvan, de ezen is simán futnak az alap Stalker játékok modolva is. Lost Alpha is fut szépen. Nem melegszik túl és nem lagol, teljesen simán mennek.
 Nekem is ez a terv. A mostani laptopom már pár éve megvan, de ezen is simán futnak az alap Stalker játékok modolva is. Lost Alpha is fut szépen. Nem melegszik túl és nem lagol, teljesen simán mennek. 
								 shield
 shield