- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
Ez vitán felül igaz! Én az eredetit patchelve 3x vittem volt végig mindenféle gond nélkül, de egyszer nekifogtam egy buheráltnak és biza bugzott az mindenfelé. Az eredeti az, amelyiket a hivatalos oldalról lehetett letölteni és kellett hozza egy javítás és a magyarítás. Na, az ment nálam rendesen, még egyszer se dobott ki sehol, és szép is volt a grafikája. A napokban láttam friss infót a FB-on és az a hír járja, hogy hamarosan kint lesz az új verzió. Remélem legalább angolul, mert oroszul nem tudok
Én nem nevezném unalmasnak, inkább csak félkésznek ezt a verziót, amit jeleztek is a készítők annak idején. A hangulatában van az ereje ennek a modnak, de abban verhetetlen.
-
Dhampir
félisten
A foltozott eredeti sokszor kidobált az akkori hardverkonfiguráció alatt.
Állítólag a SeregA-Lus nem tesz hozzá semmit, csak a patchet.
Egy biztos, hogy nekem csak azzal ment, viszont az erőműnél variálni kellett a DirectX verziókkal, ott akadtak
gondok.Jómagam is az eredeti híve vagyok, de cseszhetem, ha az nem működött megfelelően.
Azóta fogalmam sincs, hogy mi a helyzet, majd egyszer "rendes" gépen lefuttatom, ha "odaérek".
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- DELL 180W töltőket keresek
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest