- Nem lesz iPhone 19
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Piro)
csendes tag
válasz
Shogo_84 #3377 üzenetére
Na visszafutottam, aszongya a kapu zárva, szóval esélyes tényleg csak kocsival lehet átmenni rajta, tehát vagy tényleg összeszedek még úgy... 80 ezer rubelt, ami melós lenne, vagy újrakezdem kb a játékot
Ilyenkor, meg a kilépések után teljesen olyan érzésem van mintha valami warezos játékkal játszanék, vagy ilyen tört szerveres játékkal, kissé frusztráló, de remélhetőleg lassacskán minden kis hibát kijavítanak. Már lassan egy komplett listám van arról mit lehet és mit nem az adott mapon.
-
(Piro)
csendes tag
válasz
Shogo_84 #3377 üzenetére
Megpróbálom, mondjuk most azt találtam ki hogy összekaparom a pénzt a kocsira, mondjuk még a játék elején vagyok szóval melós lesz. Kapuhoz gránátot hozzávágtam, az nem használt, elvileg kézzel is próbáltam de az nem használt, lehet rossz helyen próbáltam, visszafutok és megpróbálom még egyszer.
(#3376) batman91 : Igazából azt próbáltam de elbuktam mer azóta már visszamentem egyszer a bárhoz szóval maga az autosave is már akkor volt amikor már megtörtént a "gond"
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest