Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Revanor

csendes tag

Sziasztok!
    Nem olvastam végig az összes kommentet ez igaz, de ctrl+f alapján úgy tűnik még senki nem vetette föl ezt a problémát...
    Ahogy olvastam egy-két kommentet, látszik, hogy vannak itt komoly hozzáértő emberek, akik értenek a dologhoz, úgyhogy nekik valószínűleg (remélem) egész gyermekded lesz a problémám. :D

Szóval Stalker Clear Skyról van szó, minden szépen simán megy, 1.5.0.8-as verzió.
    Ahogy elérek agropromba, úgy tűnik van egy régió, ahol a játék egyszerűen összeomlik.
    Agroprom nagyobbik részével semmi baj, de amint a semleges stalkerek bázisa felé közeledem, összeomlik a játék xrEngine.exe caused BREAKPOINT in module C:\\blablabla S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky \bin\xrCore.dll at 0023:006BB8D4, xr Debug::backend ()+164byte(s) nevű hibával.

Az egész kb a lerobbant busz körül kezdődik és szinte egy szabályos kör alakú területet érint. Ha erre a területre bemegyek, összeomlik az egész.

Letöltöttem a legújabb drivert a videó kártyámhoz, az a csoda történt, hogy nem omlott össze a játék, viszont nem tudtam kinyitni egyetlen ládikát (loot) sem, úgyhogy én balga úgy döntöttem, hogy kilépek és választ keresek. Csak olyan választ találtam (azt is egyedül az összeomláshoz kapcsolódóan), hogy az fsgame.ltx fájlban kell egy "false"-t átírni truera. Én ezt meg is tettem, mikor azonban ismét elindítottam a játékot, az ugyanúgy összeomlott az agropromi szabad stalker bázisnál... vissza változtattam tehát az fsgame fájlt az eredetire, de így is összeomlott a játék. Van egy olyan érzésem, hogy ha nem csinálok semmit, csak egyszerűen kilépek a játékból meg újra belépek, akkor is ugyanúgy összeomlott volna a játék... na mindegy, találtam egy fájlt ami elvileg kiküszöböli az összeomlást, ahogy olvastam ez a jantarba való átkelésnél föllépő összeomlást orvosolja (nekem szerencsére eddig ez még nem fordult elő) beraktam a megfelelő helyre a fájlt, de a játék még mindíg összeomlik az agproromi bázisnál.
    Ahogy emlékszem a bázist mindig is a szabad stalkerek uralták, úgyhogy elvileg a banditák meg a többi söpredék spawnolását gátló kis modom nem befolyásolja a dolgot mert nincsen valami különleges film vagy küldetés ami egy hatalmas banditatámadásról szólna. Próbáltam már úgy is, hogy töröltem a modot, de ugyanúgy összeomlott, egyedül azt nem próbáltam még, hogy eleve úgy megyek első alkalommal agropromba hogy nincs meg a mod...

Szóval erre az agropromi összeomlása keresek választ, már azt se bánom ha a lootot nem tudom összeszedni, csak a történettel haladhassak... :W :W

Új hozzászólás Aktív témák