- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
catar
csendes tag
válasz
TSL16b #26519 üzenetére
Sikerült! (A .bat indítása hibát észlelt, amiket korábban írtam itt és a portálon is .. ezért tovább nem erőltettem ,maradt a bemásolásos módszer, ami működött de én orosz nyelven szeretném játszani.)
Végül a commander-es,bemásolós,szóközre ... odafigyelős megoldás meghozta gyümölcsét.Mégegyszer nagyon köszönöm!
Legjobbakat!
-
catar
csendes tag
válasz
sklopp #26510 üzenetére
Igen,jól sejted .. van leírás. Amit elfelejtettem említeni, hogy a vanilla játékhoz felraktam a Complete Mod-ot és ahhoz szeretném a nemrég kiadott,a mod-hoz igazított magyarítást is valahogy feltenni.
Mivel a leírásban is feltüntették, hogy ha valamilyen mod-ot tartalmaz az alap játék, akkor ne erőltessük a másolós,felülírós módszert, mert gubancot okoz(hat).Mindegy... azért szeretném a parancsfájlos megoldást, hogy ne pl: a játék közepén derüljön ki, hogy valami nem okés...
-
catar
csendes tag
Üdv!
A segítségeteket szeretném kérni. A magyarítás telepítő bat kiterjesztésű fájl nem találja a játékot ...
Ha parancssorból szeretném futtatni - (Belépek a mappába, ahová a magyarítást másoltam és a Total commander-ből indítok egy parancssor ablakot, ami azt a mappát írja ki ahová a magyarítást másoltam és innét csak hibaüzenetek!) A következő hibát írja - A megadott nevet a rendszer nem ismeri fel külső vagy belső parancsként, futtatható programként vagy kötegfájlként
Ha pedig a telepítő bat-ot futtatom - A rendszer nem találja a megadott beállításkulcsot vagy értéket. A játék mappája nem található a regisztrációs adatbázisbanEredeti-(Steam) játék,megfelelő verziószám ... Win7 op. rendszer,szintén eredeti, próbáltam a cmd-t rendszergazdai jogosultsággal, írásvédelem megszüntetése ...
Remélem tudtok segíteni, előre is köszöntem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest