Hirdetés
- iPhone topik
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
válasz
dodopek
üzenetére
Szerintem nélküle is megoldható.Valamelyik frakciónak beárulod Szarkát és ugyanazt felkéred a tudósbunker őrzésére,majd beszélsz Gontával zatonban utána befogadják a monolit katonákat.Csináltam már így és nem volt probléma.

Rétisün : Az a csirke nagyot robban ám és ahogy Dodopek irta valószínű valamelyik megsérült tőle.és ezért morcosak.
Dhampir : én örülnék neki,ha legalább egy HD 6490M lenne a notimban,de nekem csak GT320M jutott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- iPhone topik
- Bluetooth hangszórók
- sziku69: Szólánc.
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ryzen 5 2600X, MSI 1060 Armor OC 6GB, 16GB DDR4 RAM
- Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Ghost of Yōtei Gold Limited Edition 3 év garancia
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

shield