Hirdetés
- iPhone topik
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Weareus
üzenetére
Én egy ilyen régi használt notin is végigtoltam, csak az enyémben a cikkben szereplőnél kicsit gyengébb proci volt (i5-560M + Nvidia NVS 3100M VGA, 1x4GB memória).
Szépen, simán futott a játék, csak Janovnál (például a bázist elhagyva a vasúti síneken valahol) és Pripjatyban (a laborban a vízben rohanó patiknál) bizonyos helyeken beszaggatott, de azokon a pontokon erősebb konfigurációknál is történt pár akadozás.
-
rétisün
veterán
válasz
Weareus
üzenetére
pontos gépigényt nem tudok mondani, de igazából nem vészes, én régebben laptopon játszottam, ami ugye azért nem kifejezettem játszani van (van olyan is. de ez enyém nem az
)intel i5 2.5 GHz, 4 giga ram, Nvidia GT 630M 1 giga memóriával
ez szerintem ma már nem egy csúcskonfig, sőt.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone topik
- Célegyenesben a Yettel TV
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- E-book olvasók
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Starlink
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple asztali gépek
- Monitor hiba topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- További aktív témák...
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Asus P5a-b Ss7 dobozos alaplap / K6-2+ 500mhz / Voodoo 3 /Awe 64 / Big Box Game
- Eladó 82 colos 4K HDR Samsung TV
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)
shield