Hirdetés
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Nem lesz több küldetésük, ezt a 2.2-es SGM-ből tudom, mert abban sem volt több
Hacsak itt a Diverzánsban nem módosítottak és tettek be többet, de kétlem.Erdő: a helyzet az, hogy én már a játék végén vagyok. Kivégeztem már Sötét Völgyet is, még van egy-két potya feladat a kereskedőknél, amik utólag jelentek meg és annyi. Ezért nincs honnan szerezzek zsoldos ruhát, már csak a gyár melletti zsoldosok maradtak életben. Kinyírtam volna őket is, de a kapuőr halhatatlan, ezért barátkoznom kell velük
A feladat a gyárnál, amit adnak, a kontrollerrel, egy nagy nulla, azért nem kavartam volna velük, de aztán beugrott, hogy csak annyi feladat lesz náluk. Lehet kereskedni, bár gyenge a felhozataluk. Mellesleg ott a testőr, vagy mi, nem kamel valamiért, mert egyedül ő veszettül lő rám és üldöz az udvaron 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Projektor topic
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- EAFC 26
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Gran Turismo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hacsak itt a Diverzánsban nem módosítottak és tettek be többet, de kétlem.
A feladat a gyárnál, amit adnak, a kontrollerrel, egy nagy nulla, azért nem kavartam volna velük, de aztán beugrott, hogy csak annyi feladat lesz náluk. Lehet kereskedni, bár gyenge a felhozataluk. Mellesleg ott a testőr, vagy mi, nem kamel valamiért, mert egyedül ő veszettül lő rám és üldöz az udvaron
shield