Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Netfone
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
shield
üzenetére
Az a Sniper es SMRTER fenn van neked Megan vagy valahol ? A SMRTERT sose tudtam kiprobalni, nem tudtam letolteni sehonnan.
Azert kellene letoltsem, mert egyszerubb, ha en nezem meg, mert minden fel van telepitve ami ahhoz kell hogy megnezzem a modelleket.
Amugy most jut eszembe, a Megarol nagy allomanyokat nem tudok leszedni, de ha neked az emlitett 2 jatek fent van, megprobalom leszedni.
Amugy eszembe jutott hogy az oldaladon lattam a Braz nevu modot, remelem COP mod, le is szedem most, es beleturkalok.Hmh, az oldaladon semmi nem elerheto...

Hopp, lattam egy kicsi letoltes gombot alul, megnyomtam es bejott egy masik oldal, ahol van egy rakas mod, lam onnan probalok letolteni dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Projektor topic
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Samsung kuponkunyeráló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PlayStation 5
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Slim 3 - i7-13620H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G8 - R3 5450U I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro Fülhallgató Teljesen Új Eladó!!!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi