Hirdetés
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Szárba szökkentek a pletykák a Galaxy Buds 4-es szériát illetően
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
shield
üzenetére
Az első sörétest tényleg, én is vásároltam a Semleges bázison, de a talált második már jobbféle. Amit vettem, annak sima csöve volt, irányzék nékül. Elég zavaró, hogy célkereszt helyett csak egy kis pontocska van, ami alig látható. Ezzel eleinte nehezen boldogultam.
Jantarba átlépve először hamar kinyírtak az elefántosok. Túl hamar. Másodjára felszaladtam a dombra, utána megjelentek a csatorna szájánál a csőlakó zombik és részben lerendezték a négykézlábasakat. Amikor begaloppoztam a bunkerbe, akkor megint csőstül jöttek, de a biztonsági őrséggel karöltve könnyebben legyűrtük a siserehadat.
Ezek már nem tudnak gitározni, csak a davaj gitárral meg szét COP-ozzák agyukat is a PC előtt (lásd a katonai területet).

-
Aarpok
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest