Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrizztD
csendes tag
Helló!
Nekem fordított a gondom, 2 pines csati van az alaplapomon, de optikai kimenetet szeretnék.
Megoldás lehet, ha pl a chasis speaker 5v-os kimenetére dugom a tápkábelét a kivezetésnek?
Vagy valami alternatív ötlet?Ezt a kimenetet már fel is tették a hajóra nekem távolkeleten, február végére akár meg is érkezhet
-
csizzah
aktív tag
Hi,
Van rajta egy spdif in és egy out, a bal oldali oszlop 6,4 tüske ugye értelem szerűen a bemenet a jobb oldali oszlop pedig a kimenet, az egyes tüske akkor kell neked ha optikai kimenetet akarsz készíteni ehhez kell a power (asszem +5V), a koaxhoz csak az 5 és a 3 tűskét szabad használni.
Nagyjából ennyi.
-
arn
félisten
itt van a htpcm alaplapja:
[link]az alaplapon csak optikai kimenet van, de nekem koaxra lenne szuksegem: a 30. oldalon (13as pont) irjak, hogy van rajta egy spdif header. hogyan lehet ehhez aljzatot fabrikalni? azt hittem csak ket polusu az aljzat (spdif+fold), de az 5 pin kicsit osszezavart. gyanitom az i vegu az in, de mit csinaljak a powerrel pl?
szal, ti hogyan kotnetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- AKCIÓ! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- S21 Dobozában 128/8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest