Hirdetés
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
-
Nem maradt sok titka a kétféle Galaxy A16-nak
ma A decemberi premiertipp közelgő startot és Android 14-es indítást vetít előre
-
Windows, de csak ha szereted a meglepetéseket.
lo A Microsoft minden hónapban próbálja kijavítani a rendszere hibáit, de nem múlik el úgy hónap, hogy valami...
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
ha már a game sehol semmi ...
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
Már elvesztettem a fonalat...legalább valamit kapunk.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Szabi®
addikt
Ow Zoli elég összeszedetten mondta el az Ubisoft jelenlegi munkásságáról a véleményét. Többek közt említve a splinter cell szériát is. Epic a tag
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
folytatás egyelőre nem várható, viszont jön a Splinter Cell Remake
jön..jön... mikor már? hány éve is várunk arra...az új unreal 5 engine-el... na meg a folytatásra is... jöhetne már valami infó, akár csak egy videó hogy tudjuk életben van még a projekt...
-
Szabi®
addikt
Nem ismered az otherworld csatorna "Zoliját" ? Sok-sok éve mutat be filmeket/játékokat, sokszor a médiával szembe menve elmondva minden nyűgjüket/bájukat a tesztalanyoknak.
-
myckey
veterán
Akkor az lehet a " gond ", hogy nem szoktam hazaiakat követni
( ritkán )
Persze a csatornaról hallottam már .[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
én sem követtem egy hazait sem, addig a pontig, amíg rá nem jöttem, hogy egyszerűbb megnéznem egy OW videót valamiről, mint elolvasni egy totál hazug csöpögős geil tesztet 20 éves gyerekektől. Sok-sok játéknál észrevettem hogy Zolival teljesen azonos a látásmódunk, közben a médiakonglomerátumok meg egy teljesen torz kifordított alternatív valóságot írnak ugyan arról. Aztán el is engedtem az ign-t, a gamestar-t, pcguru-t, és kevésbé ismert, kevésbé sikeres hasonszőrű siteokat.
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
A youtuber megteheti, hogy lehúzza, míg a felsorolt médiumok - sajnos - nem mindig. Ezért torz vélemények alakulnak ki. Emiatt is sokszor közelebb áll a valósághoz a megjelenés utáni gameplay tesztek, vélemények, mint a kritikusok által írtak.
Meg ha megjelenés után jön vagy 10 javító patch azt nehéz kidumálni, stb.
-
Szabi®
addikt
Igen, mondjuk nálunk a hazai gamestar és társai különösen gusztustalanok voltak mindig is. Elképesztőn beetették a népet, szándékosan. Anno emlékszem a Call of Duty Black Ops 1 pc-s tesztjére, egy elképesztő ömlengés volt, tövig sz@ták a kiadót, a fejlesztőt, mindenkit. A valóság meg az volt, hogy akkora crasheket produkált a játék, laggolt, fagyott, hogy még kijátszani is istenes volt. Kiderült, egy olyan összecsapott foscunami volt a Balck ops 1, hogy a 4 magos cpu-kon, amik akkor high technek számítottak, szinte nem is mentek. Külföldi siteokról mazsoláztuk össze, hogy a feladatkezelőbe játékközben a cpu magokat le kellett tiltani.(ezek a mai napig rogynak a redditen) Erről valami elmebeteg oknál fogva a gamestar egy kuma szót nem ejtett, nah ez volt a magyar gamestar. A cikk íróját Budapesten az egyik jó ismerősöm majdnem össze is verte, hogy egyáltalán hogy merik ezt megcsinálni . . . Erre nincs mentség, ez átverés, becsapás.
-
k-adi
nagyúr
Valóban szükséges megemlíteni a technikai gondokat, amik lehet hogy orvosolva lesznek idővel javító patch-ek által de attól még le kell írni - hiszen abban a pillanatnyi állapotban készül a teszt.
Viszont azt is figyelembe kell venni, hogy a technikai oldalát és a játék szórakoztató faktorát külön kell szedni, mert lehet idővel javítva lesznek a technikai gondok, a játék viszont olyan amilyen: tehát ha a játék amúgy szórakoztató lenne de megjelenéskor még bugos az egy dolog, amit meg kell említeni de amiatt
teljesen
lehúzni nem lenne fair. A gond ott van amikor annyira úgy vannak vele, hogymajd úgyis patchelve lesz
hogy meg se említik ezeket a technikai gondokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 8/256 (7 ciklus az aksiban)
- Apple Mac Studio / M1 Max 10C CPU / 24C GPU / 32G RAM / 512GB / 60 nap Garancia
- CTO MacBook Pro 16" M1 Pro Chip 32 GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- Eladó bontott MacBook Air M1 (13")
- Bontatlan dobozos OnePlus Buds Pro 2 - Obsidian Black fülhallgató + Ajándék szilikon tok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen