- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lager
tag
Közben megtaláltam hogy kell beállítani elolvastam a faqot a honlapján, fasza gyerekek:
''Q11: I can follow the Quick Start Guide Step 8. Router Setup is Missing
The CD was updated and there is an erratum on the Quick Start Guide. Please enter the router default address on your web browser (192.168.62.1) and follow on from step 8 of the Quick Start Guide.'' -
Lager
tag
válasz
steve@prhw #35 üzenetére
Csak összedugtam: utp gépből routerbe, utp modemből routerbe és már ment a pcn és a laptopon is
Semmilyen beállítást nem láttam
-
Lager
tag
Van egy problémám: Vettem egy x-micro 11g WLAN routert rádugtam a gépet és wlannal a laptopot, nem állítottam be semmit és már megy is a net. CSak azt nem tudom hol kéne beállítani valami jelszót, hogy más ne tudjon rácsatlakozni a gépemre
Tud valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest