- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
maxima #31016 üzenetére
Hát figyelj, nekem pár év alatt pár telefonom volt feléjük amikor szarakodott a hálózatuk, és akkor elkezdték mondani hogy vezérlőpult anyámtyúkja mondom most álljunk meg mert az előbb néztem meg, és linux alatt is szar, szóval felejtsük el hogy OS, hogy nálam van a hiba, router meg nincs (akkor nem volt). Volt úgy hogy hívom őket, mondom szar, azt mondják okés, újraindítjuk az eszközt. Utána jó lett. Legközelebb mikor nem volt jó hívom őket, és akkor jött az azóta bevált idióta mondókájuk: náluk tökéletes. Mondom kenjék a hajukra ha "náluk jó", akkor indítsák újra az eszközt. Olyat nem lehet... Elmentek ti a... de érdekes hogy miután hívtam őket, egy idő múlva csak jó lett...
Egyik ismerősnél este 7 körül pontban megszakadt a net mindig, mióta átdugták egy másik aljzatba. Szerencsétlen hívta őket többször is, én is, de ezt mondták csak munkaidőben tudnak kimenni, és kb 2000ft ha nekik jó. Mondom ha adott időben romlik el akkor akkor jöjjenek amikor menetrend szerint rossz!!! Nem, ők csak munkaidőben... Elmentek ti a jó...Ez szolgáltatás???
Frekventált helyen lakás, kérdezem a digit elérhető-e ott az internet. Azt mondja nem, mert műemlék az épület, és nem lehet fúrni. Oké. Az UPC-nél érdekes mód az épület nem volt műemlék, és volt internet és TV hozzáférés is!
Akkor ahogy a topikban is olvasom, rendszeres a megszakadás, belassulás.. szóval ne ragozzam ezt egy router topikban, ettől függetlenül persze nálad lehet jó.
-
válasz
maxima #30498 üzenetére
Eszköz ajánlás ITT, olvasd el az összefoglalót.
-
-
1tom
aktív tag
válasz
maxima #30269 üzenetére
Tegnap vettem TP-LINK Archer C2 AC750 router-t amit a mai napon vissza is vittem. Ennek a típusnak a wifi része hagy maga után kívánni valót. Beállítottam egy üres, más router-től mentes csatornát ami által a jel 100%-osnak bizonyult, de ettől függetlenül a wifi-n keresztül a net szakadozott. 2,4ghz-n kb. ugyan olyan sebességet produkált a legjobb esetben mint a 5 éves TP-LINK TL-WR741ND routerem. Senkinek nem ajánlom ezt a routert.
-
-
-
-
-
-
válasz
maxima #25477 üzenetére
Hát ez esetben nem nagyon van más tippem, és ha nem ez lenne a harmadik router ami ezt csinálja, azt mondanám, hogy hardver hiba.
Feltételezem, hogy firmware frissítésen túl vagy már, reset-elni próbáltad a routert, de ugyanúgy fennáll a hiba. Esetleg még meg lehet próbálni custom firmware-el, vagy pedig tényleg más típussal kellene próbálkozni, bár a jelenség okát nem nagyon látom.
szerk.:
Még annyi, hogy nem köthető esetleg valamihez a jelenség? Pl. torrentezés? Nem a DDoS Protection blokkolja véletlenül a netet? -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest