- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
válasz
PirosHello #39919 üzenetére
A CB átállításához az ügyfélszolgálat kell majd, mert nem találtam ilyen opciót (olvastam, hogy ez ki lett szedve).
Azóta viszont kiderült, hogy csak a LAN kapcsolat szakad meg, a wifi zavartalanul üzemel.
Így még az is lehet, hogy PC-vel van valami.Otthon nekem is bridge üzemmódban lévő UPC CB van (régebbi fehér), évek óta hibátlanul üzemel a net. Most a szüleimhez lett áthozva az asztali gép, itt produkálja a szakadást.
-
válasz
PirosHello #39783 üzenetére
Nem is javították (állítólag szoftveresen nem lehet, mert hardveres hiba), csak megpróbálták elfedni. Itt is van erről egy blogbejegyzés, elég sok infóval.
-
Sev!er
aktív tag
válasz
PirosHello #39783 üzenetére
Ezt a modemet már évek óta használom és semmi baja nem volt eddig. Nem tudom, hogy mit lehetne akkor tenni.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
PirosHello #39751 üzenetére
köszönöm szépen mindenkinek
-
Multibit
nagyúr
válasz
PirosHello #39722 üzenetére
Most erre mit mondjak? Szükséged van QoS-re? Ha nincs, kapcsold ki! Ha szükséged van rá, üdvözöld a routered gyártóját, aki - sok máshoz hasonlóan - olyan ficsurral látta el a rendszerét, amivel a vas csak szenved.
-
Multibit
nagyúr
válasz
PirosHello #39720 üzenetére
Ha adaptív QoS-ről van szó, az tuti, hogy DPI elven működik.
-
Multibit
nagyúr
válasz
PirosHello #39718 üzenetére
Nem ismerem a TP-Link routereket, így azt sem tudom, hogy melyik funkció milyen elven működik. De - jellemzően - a DPI az, ami általában nem fér meg a hw NAT-tal.
-
Multibit
nagyúr
válasz
PirosHello #39716 üzenetére
Aktiváltál olyan funkciót a routeren, amitől megszűnhetett a hw gyorsítás? QoS, szülői felügyelet, stb.
-
mezis
félisten
válasz
PirosHello #39714 üzenetére
Nem a kábelen, a routeren esik a letöltés. (Próbáld ki úgy, hogy egy toldóval kihagyod a routert.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Napelem
- Projektor topic
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Yettel topik
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest