- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Apple Watch
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keef_Lee
őstag
Vasárnap telepítettem a sajátomat. Mi lenne benne a nehéz? Ebéddel együtt 3 óra alatt megvolt. Utána 2 cölöpöt raktam arrébb 3 centivel, hogy ne akadjon a bokor aljában el.
Igaz ez csak egyszerű Landxcape, de a telepítésen nem változtat.Tapasztalat:
600 nm-re beállítva a menüben 2 óra hosszán keresztül megy. Utána 1h10min töltés, majd újra elindul, de csak végig ment a határolón és újra dokkolt.
Dolga ugyan már nem volt, mert már lenyírta addigra a most éppen, hogy növekedő füvet, de azt olvastam, hogy így beállítva a töltés után folytatnia kellene.A dokkolón néha ránézve látom, hogy néha rátölt. Ez gondolom folyamatosan a töltöttség esése miatt van a pihi időszakban, de az akku élettartamnak nem tudom, hogy mennyit tesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazzer Mestre/Super Jolly K30 késekkel!
- Új, felbontott iGET Homeguard 1080p IP66 biztonsági térfigyelő kamera - Közel 2 év magyar gari!
- Új, felbontott Bosch GWX 17-125 PSB 1700 W X-lock prof. sarokcsiszoló flex - Közel 2 év garival! -
- IKEA GRUPPSPEL gamer forgószék, Gunnared fekete/szürke színben újszerű, garancia 2027 őszig
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Közel 5 év bolti garival! -
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi