- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arno
csendes tag
ja az email-címem ha vki el tudja küldeni: arno17@citromail.hu
-
Arno
csendes tag
hello mindenkinek!És egyben BUÉK!
Kéne egy kis segítség!
Valaki valahova fel tudja tölteni a játék exe-jét?
Nagyon kellene!
előre is köszi
Uí.:Lécci segítsetek! -
HAYES
csendes tag
Na senki sem tudja hogy hogy lehet Atom Smasher kalapácsának a motorját betenni?
-
HAYES
csendes tag
nem tudtam a képet berakni, de annak a gépnek a motorjára gondoltam ami az alap csapatba van: aminek az elején van két kalapács és azok oldal irányban mozognak
a választ előre is kösz, ha tudod
[Szerkesztve] -
HAYES
csendes tag
A kérdésem: hogy lehet oldalirányban elforgatni tárgyakat (nem a shift+egér megoldásra gondolok), hanem így ahogy ez a motor van:
-
HAYES
csendes tag
Csá!
Foglalkozik még vki ezzel a játékkal?
Ha igen akkor lenne egy kérdesem. -
Mosqu!to
addikt
up
-
Mosqu!to
addikt
Ma előszedtem én is megint a progit, mert kedvem támadt hozzá. Viszont csak az alap robotok vannak benne, mármint csak az az 1 csapat elérhető számomra. régebben volt egy olyan verzióm, hogy az összes játékban lévő gépet elértem. Ezt hogyan tudom megoldani? gondolom csak át kell pakolászni, nade mit és hova? Illetve új robotokat hova kell bepakolni, amit nem én kreáltam?
-
ReJim
őstag
net84szerint: UP!
-
net84
őstag
up
-
net84
őstag
Hellosztok!
Hol lehet ezt a progit megszerezni? Állati! Pls válasz az e-mail-emre... THX! -
bdav
őstag
UP!
-
bdav
őstag
ha nem kell fizetni érte, és letölthetö valahonnan, akkor lenne hozzá kedvem, mer' poennak tünik
-
csudri
őstag
UP!
-
csudri
őstag
Talán valaki még emlékszik rá, ez egy tavalyi program. Ha lenne valaki aki jó kis masinákat kalapált össze, akkor multizhatnánk! Ha van jelentkező, akkor én is leporolom a cd-t és összedobok pár gépet. Addig is itt van néhány kép a régi gépekről:
http://kep.tar.hu/csudrosz/index.phtml?aid=27556608
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest