Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chiller
őstag
Oké, megoldódott...
A winfos update (!!) elcseszte (=frissítette kérés nélkül) az AMD drivert, és utána nem működött a radeon adrenalin, mert nem rendes fullos telepítés volt, és emiatt nem ment a switchable graphics. (nem, szerintem sem kéne semmilyen összefüggésnek lennie)
Hiába állítottam be bármit, forcoltam akárhogy, tiltottam le az IGP-t, nem indult el az NV VGA...Szeretem ezeket a winfos updateket, csak jobb lesz tőlük minden....
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
gp A Terminator-univerzum Los Angelese után most Robotzsaru lepukkant Detroitját dolgozták fel a lengyel fejlesztők. Lássuk a medvét, bádogember!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest