Hirdetés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
A különbség a bill, és a kormány között az, hogy hosszú nyújtott kanyarokat íven tudok venni, és nem kell rángatni az autót, és sokkal kényelmesebb a kormány. Szvsz.
Viszont sokat kell állítgatni, mire úgy működik, és a pályát meg kell tanulni.Mert a kormány önmagában kevés. Példa Hring sikán.
Amíg nem mentem rajta háromszázszor, addig nem tudtam rendesen, szabályosan az úton maradni, valamelyik oldalát a rázóköveknek mindig átugrattam, vagy súroltam.
Hideg gumikon ez még most is így van.Most már nem okoz gondot, de bármelyik kanyart mondhatnám, hogy több variációt kipróbálok. Előbb fékezek, és előbb kanyarodok, vagy később fékezek, és úgy próbálom megcsinálni.
Ha megtalálom egy adott kanyar legjobb ívét, nyertem 2 tizedet, és azt, hogy amikor lerajzoltam rá az adott körben az ívet, örülök, hogy szépen vittem az ótót.
Rajzolom a kerekekkel az íveket, és ez okoz örömet nekem. Ha nem akar menni, akkor rángatom mérgemben.
Amikor egy pálya "megvan", onnantól semmi felesleges mozgás, csak az ívek. Az egyre jobb idők is mutatják, ha jól dolgoztam.
A beállítgatások, és finomítások csak dobnak a dolgokon, de ha rossz irányba megyek a beállításokkal, akkor újrakezdem inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Gyúrósok ide!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TP-LINK routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- REVELAL K2Y-PRO16 16BIT ISA HANGKÁRTYA
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Új! Kingston ValueRAM 8GB DDR4 3200MHz KVR32S22S8/8
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest