Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz
shotika
üzenetére
Nemrég jött egy gondolat a semmiből, hogy nekem ezt a játékot meg kell vennem, még akkor is, ha másfél éve órákon keresztül szoptam vele és nem jutottam túl Phrike-on.
Azt tudtam, hogy elsőre az első boss kemény lesz, szóval egész addig farmolgattam és fedezgettem fel a gamet, amíg meg szereztem a Carbine-ra a Leeching Rounds-t. Onnantól egészen a 3. bossig elmentem halál nélkül - ott ugyan elbuktam, de onnantól kezdve megint a fegyokat kezdtem el maxolni (pár tervezett halál stb), meg hogy essenek új cuccok is.
Egy idő után már hatalmas fun volt a game - talán egyedül az utolsó vizes részen szoptam párszor, amíg megszoktam a környezetet, de a főboss elsőre meglett.Egy kép: a 3. bossnál már ekkora hp-m volt, meg is kaptam érte az achievementet - utána persze rájöttem, hogy más cuccok értékesebbek lehetnek.
(mondjuk utána el is vett ez a köcsög game mindenemet, de legalább nem kellett elölről kezdenem)
Summa hatalmas élmény volt a játék. Kellemesen nehéz, gyönyörű és elképesztően jó gunplay. Érdemes volt újra nekiállnom. -
bbuffy
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűnyíró topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest