- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2
üzenetére
Na igen. volt munkahelyemen, ahol volt egy N92 - És kipróbáltam, de nem mertem használni mert féltettem, volt egy Nokia 6208. Na azt se láttam azóta se. És az szinte új volt. Mondjuk azt használtam az egyik Veletechen, asszem talán a 2014 tavaszin. Talán egyetlen vagyok az országban, aki használt egy 6208-at.

Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T (nem Redmi) 12/256-14 hó garancia-11 tok-11 fólia
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest