- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
ez a 6300 ház iszonyat gagyi.
viszont ugye a 8800-ra vettem egy koplett ablakot-bontottat. ha ninsc lelakva (tehát karcmentes
) akkor azt tenném fel mondjuk erre a jel nélküli utángyártottra. hmmm? jövö héten elvileg futnak be pénzeim, akkor rögvest megrendelem és ahogy ígértem, befejezem, és ha beválik a 8800 (tehát frankón használható lesz munkára) akkor megválok a 8850-től annak ellenére, hogy fullos, dokkolós és 3 akksis (a 3. akksi 1200mah-s lesz) cucc.. de csak, ha ténylegesen beválik a 8800. vagy ne?
(ha már te is szmájlizol)
-
Magnum_
nagyúr
nem is kell, mert nincs fehér töltő csatlakozó hozzá. ez lesz a befutó, amint lesz pénz a számlámon, mert már ma megrendelném, de már sokadika van
-
Magnum_
nagyúr
válasz
KSparrow #4745 üzenetére
a fekete az olcsóbb, de szerintem is. ezt néztem még. erről rendes kép van
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Stimpy001 #4742 üzenetére
na ázé'... tetszeni fog.
voltam Gáborpécs-nél. nem semmi egy kincsesbarlang, amivel rendelkezik.
és ha már arra jártam, a 3510-esem kapott szép fehér-bordó házat.
továbbá szavazást kérnék. ez legyen (nekem ez tetszik) vagy pediglen ez (ez se szar szerintem, cask kissé feminin, ill itt kéne fehér akku töltö csatlakozó, ami nincs.)
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
ligeti8 #4700 üzenetére
ha befizetted volna, nem akarták volna behajtani
amúgy nem hizsem, hogy zsaroltak. én is rengeteget foglalkozom követeléskezeléssel, szóval sejtem, hogyan történhetett... be kell fizetni a jutalékot, ha ott adsz el, és elfogadtad a játékszabályokat, ennyi.
bepe79: hosszú.
-
Magnum_
nagyúr
én már töb telefont nem veszek, csak még a 8800 legyen hibátlan, aztán viszonlángos.
-
Magnum_
nagyúr
most fel kellett hívnom a kolleganőmet /egy irodában vagunk és mellesleg konkrétan ki akar rugatni (L)/ mert kereste vki, erre aszondja, adjamát a telefont annak, aki keresi (8850), hát nem szívesen tettem...
-
Magnum_
nagyúr
sőt, még ilyen beyza tokban tartom, csak az enyém fekete.. de ez már több, mint egy, inkább 1,5éves, a honlapján már ujabbak vannak.
stympi: az E72-t nem is kell szifonhoz, vagy desire-höz hasonlítani.... az E72 egy zsír bizniszklassz telefon, amit a szolgáltatásaiért vesznek meg, mint ugye a BB-ket.
a tok (ugye az enyém fekete, még az E71-hez kaptam csajomtú) majd 10k volt, de Isztambulból 3 nap alatt ideért. de már szebbek vannak persze nem is olyan szar, mint a gyári műbőr.. az e71-é gyorsan meghalt, az E72-ét ki se bontottam.
-
Magnum_
nagyúr
megvan a 8800. leszámítva, hogy a plexi, de inkább házcserés és halk a hangszóró, nagyn baba
-
Magnum_
nagyúr
válasz
ligeti8 #4530 üzenetére
hidd el, én érzem a retrot
elvileg új akksi 8810hez -
Magnum_
nagyúr
na akkó sleep well, holnap izgi nap lesz.
-
Magnum_
nagyúr
ez kell asszonypajtásnak, kajálná.
ez se rossz
lol -
Magnum_
nagyúr
télleg örülsz?
de ennyi telefont nem tudok szeretni. komolyan.. szeretem az E72-t, mert mert. a 7110-et is kedvelem eléggé, tudjátok.. a 6310i-t is, de azt bátyámtól kaptam, meg nem válnék tőle.. 3510 anyukámé volt, odaadta, az is kell. 3510i meg csak azért kell, hátha a 3510 meghalna. a 1610 meg apám első telefonja, uj, vastag akksi, pengén müxik + még két darab pót... de ezeket a 8850 mellett nem használom, sajnálom is őket. a T29-et is csak azért adtam el, mert tudtam, hogy jó helyre kerül. a 8850 kurvajo telefon. (a többi is). de én használni akarom...
ja és még van 2db 6150, 1db 5110 és 1db 3210 is....
bepe: de most itt rozsdásodjanak?
ha lesz 8800, lehet, hogy lesz honlap is.
-
Magnum_
nagyúr
arra kérnélek Titeket, hogy savazzatok!
ha holnap 8800 tulajdonos leszek, eladjam a 8850-et dokkolóstul? pont 3 napja rendeltem hozzá egy 1200mah-s 3. akksit. csak azért kérdezem, mert ha lesz 8800, csak azt használnám, tekintve, hogy csak a 8850-et használom...
-
Magnum_
nagyúr
ilyen, csak fekete. nem vagy egyszerű eset ám.
más: tavaly júliusban belezúztam a Balatonba a 3510-esem. most, hogy kotortam a dolgaimat pár perce, találtam pár 3510 házat, ezért feltettem a 3510-re egy szép kéket.. gondoltam, kipróbálom, töltést veszi e... bizony veszi, működik
-
Magnum_
nagyúr
ja, eladtam ám a T29-et.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Gaborpecs #4496 üzenetére
nem találom..
bepe: lemaradtál. nem ynertem meg..
dokkolót rendeltél?ha találnék überfasza 8800át, lehet, hogy beáldoznám a 8850-et. modnjuk dokkolóval együtt legalább 16.000-et kéne ahhoz leszurkolni az asztalra
lehet meghirdetem jó magas áron vaterán.
nem ám. bejön a 8850. de azért...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Gaborpecs #4493 üzenetére
tudsz mutatni vmit? mondjuk nem érdekelne, ha a kamera nem menne, de minden más okés lenne.
ez megérne nekem foghúzva max 15k-t -
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
na ez szuper... 4k fölé nem megyek a többi költség miatt.
najo, 4500ig elmegyek.
amugy a legcsodásabb a 7110. persze, amig nem lesz 8800-ám
vki már 6500nál jár, szóval bukta...
mi faszér szivattak? 5percnél még semmi se volt.
-
Magnum_
nagyúr
mindjárt 8800 tulajdonos leszek.
bár ha megnyerem, lesz vele még költség.
-
Magnum_
nagyúr
fekete, de én is töle vettem és ezüstöt kaptam. ha feketét kérsz, feketét kapsz. valószinüleg szar a kép, lehet, hogy üveg van előtte, stb, de eleve logikátlan lenne egy sötétzöld dokkoló a 8850-hez. szóval fekete.
szerk: igen, ez fekete, egy részen (a csatlakozónál) zöldes, a többi részen fekete, mint az éj. tényleg üveg lehet előtte.
lehet, hogy kalibrálni kellene a kijelződet?
remélem ennél a dokkolónál nem lesz akkora kálváriád, mint magánál a telefonnál. még egy hasonlót nem bírna a szívem
-
Magnum_
nagyúr
válasz
SyntaxeError #4394 üzenetére
-
Magnum_
nagyúr
nem gyárit, mert az nincs. (ha egyáltalán még valahol fellelető, akkor nem eze'néccá')
Roli:tessék narancsolni
-
Magnum_
nagyúr
két akksit kaptam a telefonhoz, eléggé újak is szerintem, csak ez a telefon is -úgy gondolom-hasonlóan jól optimalizált, mint a 7110...
amugy persze, 2k körül mozognak az uj akksik. de ha lemerül az egyik, rakom be a másikat. így, hogy már van 2 fakkos dokkoló, könnyen tölthetem az egyiket, mert beviszem a munkahelyemre
szerencsére azért húúdenagy dolgok nem múlnak azon, ha épp lemerülök, de nem jó.
én elmentem pár nap szabadságra, jók legyetek, ne vásároljatok össze minden régi szar telefont
-
Magnum_
nagyúr
mit hozott a postás? na mit? igaz, nem fekete, hanem ezüst, de valahogy nem bánom
laptopomhoz is nagyon megy.. ha meglesz a fekete, szerintem veszek egy feketét is
csodáljátok ezt a szép telefont dokkolóban1740,- pénzegységet nem ért meg?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
pszili8 #3860 üzenetére
ilyen árak mellett én is felujitanám
-
Magnum_
nagyúr
dobjátok fel a Chrome 6-ot, iszonyat gyors.
-
-
Magnum_
nagyúr
licitáltam egy 7110-re
-
Magnum_
nagyúr
nem igazán retro, de nekem a fekete V3 is tetszett mindig és sose volt.. 3-4 (max 5)k-t ki is adnék egy hibátlan darabért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Parfüm topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest