- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
Nem tudom srácok, nem igen értek hozzá mit lehetne vele csinálni.
-
meroly
veterán
Srácok, szereztem egy 6300-t. Ha be akarom kapcsolni csak az oldalsó lámpák világítanak. Ötlet?
Ja az új főtelefonom X2-00, zsírkirály, jó kis utód a 3720 után
-
meroly
veterán
válasz
transmission #15061 üzenetére
Tényleg az X2 beépített rádió antennája erős? Úgy értem bejönnek az állomások rendesen?
-
meroly
veterán
válasz
transmission #15059 üzenetére
Hatalmas LIKE!
A best számomra is a 8800 silver. A gyűjteményem legékesebb darabja, órákig tudnék róla mesélni, meg az érzésről is..... de akkor úgyis tudod. Nekem is megvan minden hozzá, dokkolóban gyönyörűen csücsül stb.És mi lesz az X2-vel?
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
Hm...
nokia személyhívóVan valakinek ilyen?
-
meroly
veterán
Ezt láttátok?
Nokia 7610 új -
meroly
veterán
-
meroly
veterán
Tegnap-ma bp-n dolgozom, tegnap voltunk a Sziklakórházban, hát halljátok ott milyen technika van. Titokban csináltam pár képet, csatolom:
kép1
kép2
Persze térerő nuku, még ők is vezetékes telefont használnak, persze nem az eredeti tekerősöketMeg a várban van telefónia múzeum, ott járt már valaki?
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
Ilyenetek már volt?
-
meroly
veterán
válasz
#43960832 #14785 üzenetére
Ez így van, meg amúgy is felesleges a színes kijelző, mire használnád benne?
Ha valaki valahol találkozik egy 6350-es Nokiával, azonnal szóljon! Az a telefon egyszerűen kell
-
meroly
veterán
válasz
Polarstar #14755 üzenetére
Ja az komoly, az én szolgálatim C2-01, vagyis ezt adták, de nem használom.
3720 a bestKérdés.
6500 classic kijelzőt, ezt, érdemes megvenni szerintetek? Mindenhol 3-4-5k, kérdeztem helyben boltot, a gyári 5k, az utángyártott 5k. Akkor ez miért 1,5? Ennyire zsákbamacska lenne?Szerváltam egy 6310i-t, csere valaki valamire? Tökéletesen működik (donorbol kellett átraknom bekapcsoló gombot), de csak nálatok tudnám biztos kezekben
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz
pszili8 #14716 üzenetére
Igen? Na akkor figyelek az akkura majd, másodtelefon lesz.
hagel: amúgy tényleg nagyon szép (kivéve az enyém, mert eléggé nyúzott), de kényes is. A kijelző előtt semmiféle plexi nincs, ezért is tört ennek gondolom olyan könnyen be.
Hihetetlen hogy nem tudok strapa teló nélkül létezni, mikor lesz már a 3720-nak utódja? Jó lenne egy 3G-s 1500-as akkuval, ez az álmom. Nektek mi az álomtelefon. 6310i nem ér
-
meroly
veterán
Srácok!
6500 classic kijelzője nincs valakinek?
Szereztem egyet, de a kijelző törött -
meroly
veterán
-
meroly
veterán
Srácok, a régebbi nokiák közül (9300i, 9500 stb) melyik alkalmas normális netezgetésre wifi-n?
-
meroly
veterán
Igaz nem telefon, de retro, nagyon retro. Benneteket is érdekelnek az ilyenek?
IBM PS/2 laptop -
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz
golya32 #14384 üzenetére
Neeeem, a 6350 sima S40-es a 6790 symbianos.
Legalábbis e szerint. -
meroly
veterán
6350-es nokiával találkozott már valaki?
-
meroly
veterán
válasz
golya32 #14329 üzenetére
Ez a 6650?
Na a másik álmom -
meroly
veterán
válasz
golya32 #14324 üzenetére
Jónak tűnik, frekik alapján akkor megy itthon is.
Sygic az micsoda?
Hát az az X5-01 se semmiÉn az amcsiba szánt telók közül egyszer egy nokia 282-t szeretnék (asszem ez az első kinyithatós telójuk), igen jól néz ki.
-
meroly
veterán
válasz
golya32 #14321 üzenetére
Ez a 6790-es?
Még életemben nem láttam, forgalomba került egyáltalán?gaborba81: örök darab!
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #14301 üzenetére
Hm... bár csúnyább, de jóval okosabb volt ezt a 6620 a 6600-nál, eddig nem is néztem még meg a speckóját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- DUNE médialejátszók topicja
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Robogó, kismotor
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest