-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
arkades
senior tag
Igen. Egy Motorola V980-ba kellene, ami nem kezel nagyobbat. Ez is csak a csengőhangok miatt kellene. Sajnos nincs a telefonon se bt se infra. Phone tools-szal meg nem lehet semmit felrakni. A készülék meg valószínűleg lengyel lehet, mert csak ilyen lengyel ordibálások meg kurjongatások állíthatóak be csengésnek. Nagyon idegesítőek.
-
arkades
senior tag
64 vagy 128 MB-s micro SD-je nincs valakinek fölöslegben?
-
arkades
senior tag
Az akkumulátorok lázadása. A lényeg, hogy most már nincs baj.
-
arkades
senior tag
A Nokia 2310-hez milyen típusú töltő kell? Próbáltam 3310, 6310, 9500 töltőkkel de azt írja ki, hogy nincs töltés. Arra nem is akarok gondolni, hogy a töltés vezérlő ic ment tönkre. Most vettem.
-
arkades
senior tag
N 9110-hez nincs valakinek dokkolója?
-
arkades
senior tag
Nokia RinGo 2 kijelzője cserélhető egyszerűen vagy forrasztgatni kell?
-
arkades
senior tag
válasz
ZsizsiZsozsó #20068 üzenetére
Úgy tudom a 6230-ba belelehet tenni az "i" gombsorát, úgy már könnyebb lesz a kezelhetőség.
-
arkades
senior tag
Valakinek esetleg N 9500? Dobozos, cd, töltő, dokkoló. Bill: német, szoft: magyar.
Esetleg Galaxy S Advance? Két hetes.
Mod: ígérem többet nem hirdetek -
arkades
senior tag
válasz
Earl_Muttley #18640 üzenetére
Szia. A lemezekről írnál egy kicsit bővebben? Üdv: Gábor.
Hopp, ez privát akart lenni. -
arkades
senior tag
Köszi mindkettőtöknek. Akkor megint kezdődik a variálás a pénzzel
-
arkades
senior tag
E90-nél lehet állítani a betű méretet?
-
arkades
senior tag
Ezekben a dolgokban mi a jó? (dobálás, foci, stb.)
-
arkades
senior tag
Samsung R210-hez nem tud valaki dokkolós töltőt?
-
arkades
senior tag
válasz
Earl_Muttley #17646 üzenetére
Na igen, megértem.
-
arkades
senior tag
válasz
Earl_Muttley #17644 üzenetére
Látom már kaptál is rá egy nagyon gavalléros ajánlatot
-
arkades
senior tag
T39-nél nincs gyors tárcsázás? Sehol nem találom.
-
arkades
senior tag
Nokia 7260-hoz nem tud valaki gyári fekete előlapot?
-
arkades
senior tag
Mit gondoltok, egy jó állapotú N90 megér 12000 Ft-ot?
-
-
arkades
senior tag
N90-esnél a kijelzőről nem lehet levenni a szalagkábelt, csak egyben lehet cserélni? Most néztem egy képet róla és nekem valahogy úgy tűnt. Lenne egy N90-es amin a belső kijelző nem működik, csak a külső. Gondolom a szalagkábel lehet a hibás. Ha valaki szedett szét ilyet, írja már meg, hogy mi a helyzet.
-
arkades
senior tag
R310? (privátban)
-
arkades
senior tag
R310-hez való övcsatot nem tud valaki? Gondolom az antenna alatti kis kihajtható kengyelre lehet akasztani.
T0rnad0: Nem vette észre, hogy nem eredeti? Akkor, hogy használta az iTunes-t?
-
arkades
senior tag
válasz
mercenaire #16235 üzenetére
Szerintem nem.
-
arkades
senior tag
válasz
Earl_Muttley #16212 üzenetére
Akkumulátora milyen állapotú?
-
arkades
senior tag
-
arkades
senior tag
válasz
golya32 #16100 üzenetére
Tehát megnyitod a kívánt nevet és nem a középső gombot, hanem az "opciók" billentyűt nyomod meg. Ott lesz az alján. Így utólag már nem bonyolult de ha a középső gombbal próbálkozik az ember, (ami ugye sok helyzetben ugyan azt a funkciót tölti be mint a bal szélső) akkor ugye semmit nem talál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Eladó számítógép
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest