- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
arkades
senior tag
N95-nél nem lehet beállítani, hogy a hívó képe teljes kijelzős legyen?
-
arkades
senior tag
Szerintem a legkorrektebb. Múltkor egy olyan szép dobozosat vettem, hogy használni sem akarom.
-
arkades
senior tag
válasz
bumbalaci55 #29483 üzenetére
Köszi, válaszoltam.
-
arkades
senior tag
Egy E71-es nem érdekelne valakit? E66-ra szeretném cserélni.
-
arkades
senior tag
T39-hez nincs véletlenül valakinek eladó tokja? (övre csíptethető)
-
-
arkades
senior tag
R320-as előlapját, hogy kell leszedni?
-
arkades
senior tag
Nincs valakinek eladó Ericsson övcsipesze? (R320, 520, T28, 29 stb.) Sehol nem találok.
-
arkades
senior tag
válasz
korcsillio #27625 üzenetére
Át kell ám gondolni a dolgokat. Én most egy hétig használtam egy Ericsson T39-et és egy N 6210-est. Klassz volt de alig vártam, hogy visszaköltözzek az okos telóba. Nagyon tudnak hiányozni a kényelmi szolgáltatások. (3G)
-
arkades
senior tag
Nokia 100-ason nem írja ki a hívó nevét, csak a számát. Mit állítottam be rosszul?
-
arkades
senior tag
Szerintetek 6210-esnél az alaplapon lévő érintkezőket, amik az akksihoz csatlakoznak, ki lehet cserélni? Ha jól láttam forrasztva vannak az alaplaphoz. Szétszedtem egy telefont és nem vettem észre, hogy kiesett az egyik kis műanyag távtartó, ami a hátlap és az alaplap között van. Mikor rátoltam az akksit, eldeformálta az érintkezőt. Ezt persze nem vettem észre és miután levettem az akksit, majd megint visszatettem, csak még szarabb lett. Muszáj lenne kicserélni az érintkezőt.
-
arkades
senior tag
Hát ha meg is veszik annyiért, akkor mi a gond?
-
arkades
senior tag
Köszi mindkettőtöknek
-
arkades
senior tag
N73-ban macerás a kijelző csere? Forrasztgatni kell, vagy csak egy sor csatlakozót kell lehúzni?
-
arkades
senior tag
Az a baj, hogy a mai napom tuti, szabad de a szombati még nem biztos. Úgyhogy most elmegyek úszni egyet, aztán irány a körút. Egyébként nem eladni akarok. Szeretnék használni egy E66-ost de sajnos T-mob függő, ami nekem nem jó. Ez ügyben akarok beszélni egy hozzáértővel. Itt Csepelen három szervizessel is beszéltem de valami állítólagos szerver leállás miatt nem tudták megcsinálni. De köszi az ajánlatot, legközelebb összehozzuk és iszunk egy kávét.
-
arkades
senior tag
Mit gondoltok, holnap kinyitnak a kisebb gsm boltok a városban? ( olyanok ahol javítást is végeznek) A körútra és környékére gondolok.
-
arkades
senior tag
Igen, valószínűleg mindet lelehet nullázni, nyilván megfelelő felszereléssel.
-
arkades
senior tag
Az N 5030-on kívül, milyen telefonok vannak még, amikben van rádió antenna? Tehát amihez nem kell fülest használni antennának, ha rádiót akarok hallgatni. Úgy emlékszem volt valamilyen SE modell is.
-
arkades
senior tag
Nokia N9-est használt már valaki? Ha igen, akkor legyen kedves írjon már pár sort a benyomásairól.
-
arkades
senior tag
A Nokia 6700-ban van FM transmitter?
-
arkades
senior tag
A Nokia 9300i akkuja kompatibilis valamelyik gyakoribb típuséval?
-
arkades
senior tag
Nokia 7710-hez nincs valakinek stylusa?
-
arkades
senior tag
Az N96-osban nincs transzmitter?
-
arkades
senior tag
válasz
shimano1978 #23091 üzenetére
Akkor nem ez lesz a te készüléked, ez német billentyűzetes.
-
arkades
senior tag
válasz
shimano1978 #23070 üzenetére
Szia.
Akkor a Nokia 9500 nem kell? -
arkades
senior tag
Egy N96-nak mennyi lehet a reális ára?
-
arkades
senior tag
válasz
Mulderpapa #22574 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek de akkor inkább kihagyom. 6210-6310 unalmas
, Moto V980-hoz nem kapok sehol mem karit
, LG U8330-at pedig horror áron akarják kiütni
. Szóval mostanában semmi nem jön össze. Azt hiszem befogom a T39-est.
-
arkades
senior tag
BlackBerry 7290-est használt már valaki? Kíváncsi lennék, hogy érdemes-e ilyen telefont venni? A jelenlegi gazdája azt mondja, hogy azért akarja eladni, mert elég körülményes a használata. Esetleg ha valakinek volt már dolga ezzel a modellel, írjon már pár sort róla.
-
arkades
senior tag
N90-esbe milyen típusú akkumulátor kell?
-
arkades
senior tag
Nem tudja véletlenül valaki, hogy a Speedshponál csinálnak-e telefon függetlenítést?
-
arkades
senior tag
Nem tudja valaki, hogy Pesten hol tudok venni vágás mentes turbo sim-et?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest