- iPhone topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
továbbá kicsit off, bár retro: megvettem a legelső karórámat, csak fehér színben, mert ez most divi, kidobták rengeteg színben.[link]
-
Magnum_
nagyúr
összeállítottam egy finom csomagot GabeCivicnek... felujitott fekete 8210, felujitott fekete 6310i és felujitott sötétszürke T29. elég szépek.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
pszili8 #8667 üzenetére
persze, hogy át van festve, mert ez eredetileg egy fekete volt, csak a gomboknál már nem tudta megfesteni. látta már ilyet, talán a veterán, de az talán titánról lett átfestve feketére. ill ha gyári lenne, akkor az antenna takaró attól még fekete maradt volna, valamint a töltő csatlakozó is, mint az enyémnél
de ha a gomboknál is fehér lenne, ill. az antenna takaro fekete maradt volna, kifejezetten szép lenne ebben a gyöngyház színben.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
pszili8 #8652 üzenetére
és akkor mi van, ha refurbished?
itt mindenki annyira gyári párti, hogy inkább legyen szakadt, törött, lehányt, mintsem szép, ellenben felújított, nem kizárólag gyári alkatrészekből.
bár a legjobb, amikor expresszen újkánt árulják 30.000-ért a felujitott 6310-eket.
adásvételi meg azért kell neki, hogy le legyen fedezve, hogy honnan vannak a telók. neked abbol semmi hátrányod nincs, ha irtok papírt róla.
nyugodtan odairhatná, hogy nem gyári a ház.
-
Magnum_
nagyúr
alakulnak a készülékek. 7110-6310i és 8910 dokkolóban.
a képeken látható T29 eladó, küldenek rá másik akksit, amin nem fejjel lefelé (
) van a felirat, így két akksival lesz eladó! érd. priviben. a telefon fóliás!
továbbá még lesz két 6310i felujitva. ill ugy túnik, hogy egy fekete 8850 (val.szeg dokkolóval) és egy fekete 8210 a szokásos, korrekt piaci ár alatti árakon.
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
pszili8 #8612 üzenetére
én elvileg mintapéldányt kapok pár napon belül és itt a fórumon 6500-7500Ft körül adnám. de az nem jó, sose adtam el még itt semmit
(kivéve golya, vele volt pár adásvételünk, de az más.)
pszili: nem rád gondoltam.
selenge: én se vagyok gyűjtő
tulajdonképpen mi a különbség? van egy lehasznált 8210-ed vagy lehasznált 3310-esed. mi a különbség?
-
Magnum_
nagyúr
holnap még egy 6310i a birtokomba jut, meg egy 8910 dokkoló (hála ligetinek és Pastikának), most már kezd kicsit sok lenni
selenge: vigasztalásul 6310i-t tudnék vételre felajánlani
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #8575 üzenetére
na, akkor igazán találkozhatnál velem is.
-
Magnum_
nagyúr
írtam az ebay eladonak, hogy küldjön egy olyan T29 akkut, amin nem fejjel lefelé van ráfestve a márkalogo
-
Magnum_
nagyúr
megjött a T29, full-full, de annyira gáz, az utángyártott akksira fejjel lefelé festették rá az ericsson feliratot
eladó.
minolta: egy kis kártérítésben tudok segíteni
-
Magnum_
nagyúr
holnap lesz felujított Nokia 6310i-m eladó. több is
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #8502 üzenetére
persze
9-17-ig VI. ker, 17- pedig IX ker. hétvégén járok erre-arra.
-
Magnum_
nagyúr
megtaláltam az Ericsson gh-198-at.
vihető! free!
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #8437 üzenetére
pl. vagy a 7110.
"válasz" funkció?
-
Magnum_
nagyúr
ligeti: megneznem oket feltetlen.
Mas: asszem rendelkezem a vilag legtokeletesebb 8910esevel.
-
Magnum_
nagyúr
nem rossz, megéri az árát.
az anyaghasználat nem egy 8800, de jobb, mint a Spica, pl. csak nem tetszik a kamera körüli rész, szerintem gagyi lett, ill. a kromozott csik a két oldalán.egyebekben elég korrekt.
de mint írtam, a 8910 jobban csiklandoz.
de kell ez a tudás is. (gps-wifi-office) -
Magnum_
nagyúr
egyik 6310i felujítva (ami kell az ismerösnek-pont volt uj akksim meg ugye egy új ház), a sima 6310-hez meg megrendeltem a cuccokat. fekete-ezüst lesz
-
Magnum_
nagyúr
6310/i-t keresek ismerősömnek! lehet leharcolt állapotú is!
-
Magnum_
nagyúr
a 19.-i talira megint nem fogok sok telefont vinni
-
Magnum_
nagyúr
nyertem aukción egy full felujitott 8210-et
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Eladó GAMER Konfig Ryzen 7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX3070 8GB!
- Ryzen 5 PC //Ryzen 5 5600X -- B550 -- 16GB 3200MHz -- RTX 2060 6GB // CSERE IS!
- Synology DS118 Seagate Iron Wolf (14TB)
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. (VAGY 2TB.) SSD. Digital Edition Kiváló Esztétikai állapot.
- Teljesen új 6,4TB Samsung SSD-k
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest