- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stimpy001
aktív tag
Jó reggelt mindenkinek! Milyen volt a tali? Látom volt kirakodóvásár..
Csak ennyien vitték a telóikat? Hányan voltatok összesen?
-
Stimpy001
aktív tag
Szép hétvégét mindenkinek és jó fórumtalit, én húztam Balcsira még utoljára idén. Aztán csináljatok sok képet a találkozón, hogy mi szerencsétlenek akik nem lehettek ott is láthassunk belőle valamit!
-
Stimpy001
aktív tag
Hurrá, úgy tűnik lesz egy Bosch 909 Dual S telóm, csak Nokia, és Ericsson-t gyűjtök de ez a teló valami eszméletlenül bejön! A hungexpo-n volt még anno valami rendezvény, akkor láttam kiállítva mint újdonság, akkor szerettem bele! Szerintem gyönyörű!
-
Stimpy001
aktív tag
Eladó 8210ese nincs valakinek véletlenül? Még 2db.-ra lenne szükségem. Állapot nem számít, csak a gombsor legyen szép, igazából az sem annyira lényeges.
-
Stimpy001
aktív tag
Itt egy eladó Nokia rinGo ha valakit érdekel egész jó áron: [link]
Nagyon ritka típus! -
Stimpy001
aktív tag
-
Stimpy001
aktív tag
Tegnap érkezett egy Nokia 6650. Először azt hittem valami klónt sikerült beszerezni, olyan fura a menüje. Valami kezdetleges symbiannak tűnik a cucc, átmenet a S60 és az S40 között. A használati utasításában is ez szerepel, szóval gyári a cucc, csak furcsa volt számomra: [link]
Van valaki másnak is itt 6650ese? -
Stimpy001
aktív tag
wáá, most olvasom hogy pont 5.-én lesz a tali? az egyetlen időpont ami nem jó
(
-
Stimpy001
aktív tag
Mi ez a nagy csend? Mindenki nyaral csak én húzom az igát?
-
Stimpy001
aktív tag
A parkolás más, az tényleg felháborító! Milyen jogon sajátítja ki egy cég az utcát, egy közterületet?!?!?
Vatera azért üzemelteti az oldalt, intézi az aukciókat, stb. Benne van a szerződési feltételekben feketén-fehéren, ha eladni akarsz fizess x százalékot. Ha nem tettszik ott az apronet,stb. -
Stimpy001
aktív tag
Ízlések és pofonok! Én régebben nagy Nokiás voltam, de amit az utóbbi időben művelnek az valami katasztrófa. 1 telefont 10x adnak el újracsomagolva, amit meg a 8xxx szériával műveltek az szégyen..
Egyedül a belépőszintű telóknál van létjogosultságuk, a középkategóriás telóik nem versenyképesek sem árban, sem tudásban, a felsőkategóriában meg egy vicc a Nokia egy HTC vagy egy iPhone-al összehasonlítva.
Amúgy pár éve sem Windowst sem Nokiát nem használok, nem divatból! -
Stimpy001
aktív tag
válasz
Magnum_ #4610 üzenetére
E71em volt, anno amikor kijött jó volt, azóta akárhogyan is nézzük eltelt 2 év, rengeteg minden változott. Az E72 meg ugyanaz csak átcsomagolva, gyakorlatilag alig nyúltak hozzá, nyomkodtam kicsit de olyan oldschool fílingem volt tőle. Persze iOS meg Android után minden rendszer régimódinak tűnik
-
Stimpy001
aktív tag
Itt mindenki Nokiás?
Retóba még jó a Nokia, de amilyen telókat gyárt manapság... fő telefonként semmi pénzért nem használnék ilyet. 5800-t 2 napig bírtam, N97-et majd egy hétig. A többi meg ugyanerre a kaptafára készül. Borzalmasak!
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
KSparrow #4463 üzenetére
Énis jártam suliba, ha nem jártam volna nem lenne munkám. Vagy legalábbis biztos nem ilyen, szóval kitartás!
Amúgy énis utáltam suliba járni de sajna ez a szükséges rossz
Igen 8250. Vannak sorozatok amiket szép csendben elkezdtem gyűjteni, T28, T20, 8210, a 8250-ből van ezüst, kék, fekete, arany, és ha minden jól megy hamarosan meglesz a piros is. A gyári fóliás előlapok megvannak, csak telefont keríteni hozzá, az nem könnyű feladat
Majd dobok képeket! -
Stimpy001
aktív tag
T66-ra én is vadászok egy ideje, szinte lehetetlen beszerezni
Következő hónapban úgy tűnik teljes lesz a 8250 gyűjtemény (5 gyári szín), egy fóliás 8810 és 6250 is érkezik... szóval szépen lassan gyarapszik a gyűjtemény. Karácsonyra talán eléri a 2 évvel ezelőtti állapotot!
És a nagy álomom egy Bosch 909s! Ha valaki tud ilyet, szóljon bátran! -
Stimpy001
aktív tag
Erről valakinek valami vélemény?
Nokia 6500
Ezt a telót forgalmazták is vagy csak elméletben létezett? Baromi jól nézki ki, de ahogy nézem még a nokiamuseum.de-nek sincs belőle. -
Stimpy001
aktív tag
Valaki írta még régebben hogy tud eladó fóliás 8110-et, csak hiányos. Ennyire emlékszem, valaki valami közelebbit?
-
Stimpy001
aktív tag
Én most jöttem a postáról, mikor hazaértem a melóból ott figyelt az értesítő! Simán átment a vámon. Szóval valószínű neked sem lesz másképp.
Valami iszonyatosan jó a 8855, nagyon tettszik. Utcára viszont nem merem kivinni.
Ilyenkor nincs kéznél egy jó fényképezőgép....na majd holnap! -
Stimpy001
aktív tag
Létrehoztam FaceBookon egy "Retro telefon rajongók klubja" csoportot, aki szeretne nyugodtan csatlakozzon, legyünk minnél többen!
-
Stimpy001
aktív tag
Úgy tűnik nemsokára új taggal bővül a gyüjteményem, régen keresek egy 6650-est, most úgy tűnik találtam egy fóliásat. Még alkudozom rá, de nagyon úgy tűnik meglesz!
-
Stimpy001
aktív tag
Kínából nem szabad semmit rendelni, az mindenképp fentakad a vámon ezek szerint.
A hong kongi cuccoknál ilyen nincs. Egyébként ha jól tudom 50 dollár alatti termékekre nincs vám. De nem is igazán a vám ami számottevő (pár %), hanem az áfa ami ugye 25%.
bepe: Neked is a postai csomagkicserélőbe (kőbánya) kell érte menni ha jön a levél, a fizetést igazoló papírral együtt, PayPal-os is jó lesz kinyomtatva. Lehet ügyeskedni hogy kevesebbet kelljen fizetni (PhotoShop rulez). Ahogy a magyar vámosokat ismerem legalább még 1 hét mire kiküldik a levelet.
-
-
Stimpy001
aktív tag
Hogy ne menjünk el teljesen OFF irányba, egy ilyen fóliás sorozatért mennyit adnátok?
-
Stimpy001
aktív tag
Nekem ilyen sorrendben történtek a dolgok:
RRXXXXXXXXXCN 2010 held by Customs BUDAPEST HUNGARY 2010-08-09
RRXXXXXXXXXCN 2010 departure from inward office of exchange BUDAPEST HUNGARY 2010-08-09
RRXXXXXXXXXCN 2010 arrival at inward office of exchange BUDAPEST HUNGARY 2010-08-09
RRXXXXXXXXXCN 2010 departure from outward office of exchange HUNGARY 2010-07-31
RRXXXXXXXXXCN 2010 arrival at transit office of exchange HUNGARY 2010-07-31
RRXXXXXXXXXCN 2010 arrival at transit office of exchange SHENZHEN HUNGARY 2010-07-27
RRXXXXXXXXXCN 2010 departure from transit office of exchange SHENZHEN HUNGARY 2010-07-27
RRXXXXXXXXXCN 2010 posting HUNGARY 2010-07-26Szóval sajnos elképzelhető hogy a tiédet is tartani fogja a vám...
Amúgy érdekes hogy 31.-étől 9.-éig semmi nem történt, ültek rajta. -
Stimpy001
aktív tag
válasz
zombinyul #3645 üzenetére
Olyan jogon, hogy nem hozhatsz be az országba hamis vagy hamisnak tűnő terméket. A Blackberrynél már 1 hónapja nem jött a cucc, amikor egy szép hosszú levelet kaptam a vámosoktól, hogy vámvizsgálat alá helyezik a telefont mert a RIM márkavédelme alá tartozó logókat és feliratokat találtak a telón. Fél év múlva jött egy levél hogy hamisnak találták és megsemmísitették. Szerencsére a seller volt olyan jófej, hogy küldött még egyet, a logókat fekete szigszalagal leragasztotta, mondanom sem kell hogy ez simán mgérkezett. Hogy miért kellett ennyire ez a teló? Egyszerűen itthon nincs olyan telefon ami qwerty-s és 2 sim-et kezel egyszerre.
Remélem hogy a 8855 utángyártott háza miatt nem tűnik majd hamisítványnak, ezektől az idiótáktól minden kitelik... -
Stimpy001
aktív tag
Én úgy vettem észre hogy ami Kínából jön az 80% hogy fennakad a vámon, a Hong Kongból jövő cuccokat pedig simán kihozza a postás. Ki érti ezt....
-
Stimpy001
aktív tag
Változott a 8855 tracking number státusza:
Held by Customs BUDAPEST HUNGARY 2010-08-09Azaz a vámosnál van a telóm....remélem nem foglalják le...sajna volt már rá példa egy Blackberry klónnál
-
Stimpy001
aktív tag
Akkor én mit szóljak ha a 26.-án rendelt cuccom sem ért még ide? Pont ma van a 14. nap, de nem írom tele a fórumot, mert tudom hogy meg fog érkezni a héten legkésőbb. Előfordul ilyen, egyik csomag hamarabb, a másik később ér ide. Nem érdemes izguli emiatt, hidd el, tapasztalatból mondom.
Viszont ha már 3 hete semmi, akkor kezdhetsz izgulni hogy nem hozzák ki, hanem beszippantotta a vám, és a csomagkicserélőbe kell érte menni. Ez szívás, mert ilyenkor le kell rendesen vámoltatni (kb. 5%) és áfát (25%) fizetni utána, nem mellesleg az ember fél délelőttje/délutánja rámegy az ügyintézésre. Tracking number alapján 31. óta Mo.-n van a csomagom..Hét közepétől azért énis elkezdek izgulni már.
A tracking numbert pedig itt tudod lecsekkolni:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Egérpad topik
- Xbox Series X|S
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest