- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
válasz
ligeti8 #20333 üzenetére
Szerintem pár ezerből elég szép lett, majd lövök képeket is, ha megszárad teljesen, legalább is azokhoz képest amiket eb@yen meg vakerán is árulnak több tízezer forintért meg több száz euróért, nem hinném, hogy azok különbek, pont pár napja néztem, hogy majdnem 200-300 euróért ment el egy dobozos szerintem tuti, hogy utángyártott fekete enyhén kopottas
. Az enyém tuti nem eredeti hanem hibrid, meghibridült a 8850-es alkatrészektől
. De egyetlen egy kis vackom nincsen, ami a hátlapon van kis fekete takarólemez az kellene még
, neked nincs egy selejt hátlapod amiben van olyan?
-
stufen2
aktív tag
válasz
orion1025 #20334 üzenetére
Földes kézzel megfogom munka közben aztán kb 10-15 taperolás után tiszta karc, egy gond van vele, hogy könnyen repednek, mert van, hogy 2-3 naponta ki kell pucolnom, de rájöttem ha a hősugárzó elé berakom akkor felmelegszik és puhább lesz és akkor nem szakad reped annyira levételkor. De ha nem vagyok otthon akkor nincs puhításra lehetőség.
-
stufen2
aktív tag
válasz
orion1025 #20323 üzenetére
Én 5210-est használok főtelefonnak, mert mezőgazdaságban dolgozom, meg mivel a családi bizniszt veszem át valószínűleg még sokáig fogok is, másodnak meg 8310-est szilikon tokkal, engem nem nagyon zavar a sárga szín, igaz nekem az egyszerűsége miatt kellett, meg hogy ne kelljen sajnálni, de az is jó, hogy ezeknek a csörgését a kis traktoron is meghallom, ha meg elkopik a szilikon tok veszek egyet 150 forintért, aztán jó napot. Épp most tervezem, hogy amikor megyek újra a "nagyvárosba" veszek egy 10 db-ot a tokból.
-
stufen2
aktív tag
Mennyi kincs!
-
stufen2
aktív tag
válasz
KSparrow #20301 üzenetére
Azért írtam, hogy biztosra nem fogjuk tudni megmondani, főként, hogy 4 dbból legózom össze 2 db 8850 és 2 db 8855, úgyhogy nem eredeti hanem "hibrid"
. Tegnap 3 órát sz...ptam a billentyűvel, mire leszedegettem a gumit, a fóliát, meg visszaraktam, és utána meg kiderült, hogy nem nem jó, de ezt rengetegszer megismételtem, végül is egy 8850-es fóliája lett a befutó. Ma jön majd a karosszéria. De csavarfoglalatokat kell beragasztani meg a fém külsőt az alatta lévő műanyaggal, stb.. Meg egyenlőre csak technokollal, ha netán elcseszem szét tudjam feszegetés nélkül szétszedni.
-
stufen2
aktív tag
Én is úgy gondolom, hogy ebből eredetit sose találok már, meg biztosan megmondani se lehet, hacsak valakinek lenne egy kínai rokona, akinek van, egy ott kint vett valamilyen mobil szolgáltatósa-függőse, akkor talán az eredeti lenne és lenne viszonyítási alap,bár igaz annyira nem is izgat, mert még az utángyártott is ritka
-
stufen2
aktív tag
Na akkor most melyik az eredeti?
Mellesleg cserélt valaki hangerőgombot a középrészben 8850-en vagy tudja, hogy kell? -
stufen2
aktív tag
Azért ez nem gyenge
-
stufen2
aktív tag
Szerintetek, hogy nézne ki egy tükör polírozott 8850-es?
-
stufen2
aktív tag
Mit meg nem adnék egy olyan szép króm dokkolóért....
-
stufen2
aktív tag
kicsit el van tájolva az árak tekintetében, ilyenkor áldom a napot amikor 90-ért megvettem az épp, hogy hajszálkarcos gold ártét...de van aki csak mutogatni akarja úgy látszik
-
stufen2
aktív tag
És e70-en hol találom meg az autómata billentyűzár beállítását?
-
stufen2
aktív tag
válasz
orion1025 #20044 üzenetére
na csatlakozásban van kapcs kezelő, abban aktuális adatkapcs amit ha megnyitok akkor üres és elérhető vlan hálózatok amit ha megnyitok akkor ott van a modememnek a neve, ha megnyitom akkor hozzáférési pont megadása újratöltés súgó kilépés adatok ha rákattintok kidob mert a kapcsolatok hozzáférési pontokban kell vmit megadnom .....és itt akadtam el
-
stufen2
aktív tag
válasz
orion1025 #20042 üzenetére
igazándiból semmi
végignéztem a felhasználóiját és pl oké hogy létrehozok egy kapcsolódási pontot de utána azt hogy aktiválom vagy mit csináljak hogy kapcsolódjon és mukodjon, meg a kapcs. pont létrehozásánál is van egy valag dolog amit nem tudom hogy kell beállítani tovább engedni meg nem enged ha nem nyomok be valamit - hozzáteszem ilyen szimbiános vagy mi az isten telóm még nem volt
-
stufen2
aktív tag
Nem tudná valamelyikőtök elmagyarázni hogyan kell E70 -en belőni a wifit?
-
stufen2
aktív tag
Én is akarok egyet csinálni a nyáron, írhatnál egy körülbelüli költségvetést.
-
stufen2
aktív tag
Ez a kanizsai csávó oldmobilkán mekkora egy tuskó, el se hiszem, hogy falum beli....
-
stufen2
aktív tag
Én csak azt sajnálom, aki beveszi és megveszi, mert nem mindenkinek tűnik fel, vagy ért hozzá és jóhiszeműen megveszi... De még ha hajszál karcmentes is eredeti sima sirocco is lenne akkor se érne ennyit.
-
stufen2
aktív tag
Egyik "itteni" kolléga hívta fel rá a figyelmemet, nekem is gyanús volt, de vajon meg tudjátok mondani, hogy min bukott meg az eredetiségvizsgán? Most a tartozékokat ne nézzétek.
-
stufen2
aktív tag
Ilyenje volt valamelyikőtöknek, ez amúgy mi?
-
stufen2
aktív tag
Ez kész...
-
stufen2
aktív tag
Jó joystickos E70-est nem láttatok valamerre vmelyik boltban?
-
stufen2
aktív tag
Nokia fanoknak.
-
stufen2
aktív tag
Ez most 3330 5210-es házzal?
-
stufen2
aktív tag
Ehhez mit szóltok????? - oké tom nem retro...
-
stufen2
aktív tag
Van most fent egy serena az egyik oldalon 100 pöngőért - bár nem tudom mi kerül annyiba egy olyan téglában.
-
stufen2
aktív tag
Na ez már jó nagy csomag, tisztára mint a lego
-
stufen2
aktív tag
Na és ilyet honnan lehet beszerezni?
-
stufen2
aktív tag
Ez milyen dokkoló? A típusa érdekelne, mert nem látszik a hátulja.
-
stufen2
aktív tag
Ha nem müxik a nokia 5210-esen a hőmérő (folyamatosan 24 fokot mutat- villog) akkor mit lehet tenni?
-
stufen2
aktív tag
Köszi.
-
stufen2
aktív tag
Ilyet, hogy tudok csinálni?
-
stufen2
aktív tag
Gondoltam hogy tetszeni fog nektek, "sajnos" nem az enyém
, de ilyet viszont szeretnék.
-
stufen2
aktív tag
Felvidítás képen, itt egy vidám 8910 v. 8910i
-
stufen2
aktív tag
KIváncsi lennék az okos telefonok nőknek mennyire szakmai topic
Ahogy elképzelem a pláza cicát, hogy gondolkodik azon is, hogy melyik az enter billentyű (mert ugye a backspace is egy visszafelé nyíl) XD
-
stufen2
aktív tag
Köszönöm az instrukciókat!
-
stufen2
aktív tag
Miért van az, hogy egy-két 8810 es kijelző körüli műanyag burkolata nem fekete,hanem inkább szürkés aszfalt színű, ez lehet a rossz fényképezés miatt?
-
stufen2
aktív tag
Mik voltak a 7280 típushibái nem tudjátok?
-
stufen2
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #19378 üzenetére
radix...
-
stufen2
aktív tag
Láttam a héten egy 8910-est. Az érdekes az egészben az volt, hogy a dummy háza tökéletesen illeszkedett a normális telefon belsőhöz. Csak annyiban különbözött, hogy az eredeti háztól eltérően a festése kicsi "elmosódottan, ködös, zavaros, olajfestékes volt"(kicsit nehéz leírni), míg ugye a gyári, olyan mintha egy kicsit "szemcsés" lenne. De ha nem hívják fel a figyelmem rá én is bedőlök.
-
stufen2
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #19376 üzenetére
Lecsúsztam róla...
-
stufen2
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #19371 üzenetére
Szia! A csomagolt előlap zsír új, bontatlan?
-
stufen2
aktív tag
Lehet hülyeséget kérdek, de ez tényleg akkora durranás, hogy ennyibe kerüljön?
http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon/nokia_mobiltelefon/6000_es_sorozat/nokia_6650_ritka_ujszeru_magyar_nyelvu_1696894946.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest