- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
Van egy nokia 3510i-m nem kacsol be, mit lehet vele tenni? Kívülről sérülés mentes.
-
stufen2
aktív tag
Ilyenből rengeteg van, én a 8800 meg a 8910 hirdetéseken szoktam röhögni, pláne amikor ilyeneket írnak, hogy "még egy ilyet nem találsz, gyűjteményből" stb. stb. - persze még egy ilyen összelegózott szemetet nem találok, egyszerűen kiábrándító milyen 8xxx típusokat hirdetnek, csillagászati árakon
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
ide sasoljatok be van itt egy két nyalánkság
-
stufen2
aktív tag
válasz
quailstorm #23744 üzenetére
oké
-
stufen2
aktív tag
egy 9 óra 13 perces 6650 majdnem patent külsővel, és egy 5140i piros majdnem patent gyári külsővel 3 perc beszélgetéssel mit ér?
-
stufen2
aktív tag
válasz
meroly #23652 üzenetére
szerintem meg inkább a 6500 után jöhetne, kicsit hasoinlít is rá, persze mindenkinek más tetszik, de én meghagynám az árték formavilágát maximum egy kicsit modernizálnám, ez se rossz koncepció és kicsit más anyagok használatával már is modernebb lett
-
stufen2
aktív tag
válasz
meroly #23650 üzenetére
Igen, csak kb kinézetre olyan sablonos, mint egy 3210-es, nincs benne semmi különleges, olyan mint egy darab fröccsöntött műanyag, nincs bennem az az érzés hogy nyúlnom kellene érte, de pl. nekem, herótom van ezektől a polikarbonát gépektől, remélem minél előbb kimegy a divatból (ez a magánvéleményem), de inkább a 6700 utódjául képzelném el, nagyot csalódnék ha 8-as lenne
-
stufen2
aktív tag
Elkezdtem felpolírozni az egyik 8910-emet
-
stufen2
aktív tag
Adott egy 8910-es, a "számos" gombok működnek, de a felvevő letevő, fel le gombok, illetve az elfogad gomb nem, ilyenkor mi a helyzet, billentyű csere vagy mi?
-
stufen2
aktív tag
Az inverz kijelzőt anno, hogy csinálták?
-
stufen2
aktív tag
Az ilyen parasztokat rühellem én is, meg amikor megveszek valamit, vége a licitnek és licit után a hiénák elkezdenek alkudozni még az eladóval, hogy ő ad többet is, pl ezek alatt a nickek alatt rejtőzködő hülye gyerek is ilyen aki összelegózott telefonokat árul (kovaszki, boss94, relee 555, sayhellomonkey) - messze kerüljétek el őt! - minden csak nem tisztességes!
-
stufen2
aktív tag
Én ezen a szegedi nyikhajon röhögök (na ennek mondtam, hogy esetleg adok neki 10-ért egy 8910-es dokkert ----minolta5). Jóárasított terméke, kicsit elgondolkodtam, hogy van 3db 8850es dummym, hibátlanok, kajak rohadt gazdag vagyok ha az ő árképzése szerint számolom fel az alkatrészeket, mert ugye a finn dummyké 100%ban kompatibilis az eredeti készülékkel. És sziloplaszttal vannak összeragasztva nem mint a maiak.
-
stufen2
aktív tag
Nincs valamelyikőtöknek 3660-hoz középrésze?
-
stufen2
aktív tag
Mit ér manapság? motorola international 7200
-
stufen2
aktív tag
Tudtok valakit aki tud nokia proto-t szoftverelni? Mármint vissza kellene állítani rá a proto szoftvert.
-
stufen2
aktív tag
Mit érhet egy 6650 (régi)?
-
stufen2
aktív tag
Van valakinek nokia e70 alkatrésze?
-
stufen2
aktív tag
Nincs valamelyikőtöknek egy ehhez hasonló tartója? Méretekre és a szögekre lennék kíváncsi.
-
stufen2
aktív tag
válasz
meroly #23030 üzenetére
5210-el és egy 8310-el kiállok melletted, bár egy 6510 alaplap + lcd kellene a 8310-be mert telibe öntötte egy hete a barátnőm meggymárkával a 8310-est és a szilikon tok nem védte meg....
, egy-két éve én is odavoltam a több százezres csodákért mindig megvettem a legjobbat és sorra eladtam őket vagy beszartak, nem is érdekelnek már, nekem csak telefonálni kell de azt napi 5-6 órában legalább
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
Gondolom egy 9110-be memóriakártyát szerezni lehetetlen...?
-
stufen2
aktív tag
9110 akkujával mit lehet kezdeni ha gyenge? Lehet még venni után gyártottat vagy felújítani?
-
stufen2
aktív tag
válasz
ferret77 #22957 üzenetére
a cikk szerint működő masina
-
stufen2
aktív tag
Illetve nem tudjátok ilyen házat hol árulnak még?
-
stufen2
aktív tag
Nekem arra kell, hogy telefonáljak semmi másra, mert a munkához ott az 5210 aminek a tudása számomra majdhogynem sok is
, ez meg a munkán kívüli időszakban lenne. A középső gomb felfelé nyomása nem olyan nehézkes mint a 7610-nél?
-
stufen2
aktív tag
Mennyire jó masina a 6680-as?
-
stufen2
aktív tag
minolta5 KSparrow köszi mindkettőtöknek!
-
stufen2
aktív tag
Ebben mi a demo? Vagy miben különbözik a simától? Magyarázzátok el légyszi!
-
stufen2
aktív tag
Ez eredeti házas lehet?
-
stufen2
aktív tag
válasz
Mulderpapa #22577 üzenetére
láttam a körúton egyet Bp-n, dizájnja 5-ös de szerintem használhatatlan, 30 körül volt újonnan garival mindennel, kb egy-másfél hónapja láttam
-
stufen2
aktív tag
KSparrow, Dj Tommy mindkettőtöknek köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged