- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
iday
aktív tag
Én inkább kívánságlistát írnék, hogy mi kellene.
-
iday
aktív tag
3210-böl én egy elég szép állapotút fogtam ki vaterán, ráadásul dobozos!
(első telefonom)Elvileg holnap hoz a postás egy kis csomagot, benne egy 5510-el. (második telefonom)
Pontosabban ezt: [link] -
iday
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #15235 üzenetére
Csak volt?
Naná hogy fényképezd le.
-
iday
aktív tag
Az n-gage mániám ebben még nem merült ki.
~2003óta rendelkezem n-gage telefonnal.
2 kisebb megszakítással.Sikerült lecsapnom egy n-gage oldaltáskára is, és egy n-gage pólóra is.
Ha van valakinek otthon valami n-gage cucca ne tartogassa magába.
-
iday
aktív tag
Nekem is van néhány telefonkám, de hozzátok képest pici vagyok.
Ez már egy régi kép. [link]Nem rég vettem, igaz darabokba, de egy működőképes Nokia N76 készüléket.
Teljes burkolatcsere kell neki, de ezek az utángyártott burkolatok rettenetesek, mind műanyag.
Eredetibe meg kb 20k, lassan de biztosan új külsőt fog kapni.Viszont a mai napig használok egy Nokia N-gage készüléket, állítom még mindig jobb zenébe mint a mai telefonok. Nekem ez örök kedvenc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged