- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Aktív témák
-
hunpeng
csendes tag
Mi az a SoftQuadro hack? Quadro kártyát tudok csinálni a GF4-ből? És az átalakítás reverzibilis? És tényleg teljes értékű Quadro lehet belőle?
-
hunpeng
csendes tag
Köszönöm a hozzászólásokat, akkor valszeg 2.6C vagy 2.8C lesz belőle, Gigabyte alaplappal (Intel lapot nem sok árlistában találtam, ahol igen, ott meg drága) a RAM meg ahogy majd a pénztárcám alakul, de min. 1 GB
T4: van bőven high-poly modelling, meg animácijó is rendesen, Föld textúrából
csak néhány rétegnyi 10 megásom van, de ha már ezt min. 1024-ben le kell renderelni, akkor a mostani gépemen sok percbe telik, no meg ha a bolyó előtt még kószál egy-két nem is annyira high-poly űrhajó meg műhold, mégha ál-tükrőződésekkel is, semmi raytracing, akkor már nagy baj. Múltkor egy db. űrhajóval, meg a Föld a háttérben, semmi extra egy 4 másodperces animot több, mint 4 óráig számolt :) És a tervezett videó lenne 2 perc ;) Persze kompozitálással
biztosan lehetne rajta segíteni, csak nincs Combustionom, pénzem sincs rá, no meg warez forrásom sincs hozzá, meg hát ugye a warez csúnya dolog, no de milliós szoftvereket nem lehet otthonra megvenni egy átlangembernek ;)
Binsz: No igen, és Mac-éknél tényleg nincs 3d cucc. A videókártya nem csak a viewportnál számít? Bár ott se ártana egy újabb, igaz a mostani se rossz, GF4 Ti4600 128MB RAM, másfél éve vettem 150-ért, akkor atom volt :) De azóta megfogadtam, hogy videokártyára 60 ezernél többet soha ki nem fogok adni, persze ha tényleg kell a munkához, akkor igen. -
hunpeng
csendes tag
Sziasztok!
Nem nagyon vagyok annyira benne a hardver témában mostanában, ezért szeretném a segítségeteket kérni. Bocsesz, ha volt már ilyen téma, de szerintem így konkrétan még nem. A helyzet az, hogy komolyabb amatőr szinten 3d grafikázok, főleg 3ds max és Maya -val, no meg egy kis Photoshop is akad néha és hát videoeditálás is. És szeretném kérdezni, hogy ilyenre milyen konfig alkalmas a legjobban, persze az ésszerűség határain belül.
Nekem most egy AthlonXP 1700+ van 512 RAM-mal, de ez egy ''kicsit'' kevésnek bizonyul. Az Intel platformot nem nagyon ismerem, lehet, hogy ilyenre jobb, mint az AMD? Előre mondom, hogy TUNING KIZÁRVA, stabil működés nagyon fontos! És AMD-ből 2800+ Barton -ra és 1 GB Samsung RAM -ra gondoltam, bár lehet, hogy még kéne egy giga? Vagy Intelesnél milyen és mennyi?
Előre is köszönöm a segítséget és a hozzászólásokat!
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Goddess of Victory:Nikke
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest