Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
"Az Amazon szerdán rántotta le a leplet az első színes Kindle e-könyvolvasójáról, több évnyi fejlesztés után. A Kindle Colorsoft 280 dollárba kerül, vagyis nagyjából annyi, mint más gyártók termékei."
Azaz a jelentősebb gyártók közül utolsóként állt elő színes e-book olvasóval. A színes kijelzőt persze nem az Amazon fejlesztette, azt ugyanúgy veszi, mint a többi gyártó (Kaleido 3). A Kobo Libra Colour pedig ugyanezzel a kijelzővel 220 dollár az amazon.com-on...
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
myckey
veterán
Hiányoltam már A PW2 sok -sok éve üzemel, remekül ( kopkop ) .
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
senior tag
Tolino Shine Color az osztrák MM-ban 149€.
The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
-
looser
addikt
"A gyártó szerint hosszú évekre építik ezeket a készülékeket, és gyakorlatilag költségáron adják tovább, haszon nélkül."
Itt hullajtottam egy könnycseppet.
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
tibaimp
nagyúr
Az Onyx Note Air 3C és/vagy a PocketBook InkPad Eo vagy ez az új Amazon a javasoltabb?
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
2544AACD
csendes tag
Engem az árverseny helyett inkább az érdekelt volna, hogy akkor ez most egy színes e-ink, a technológia minden előnyével vagy dobták ezt az alapot és ez valami más... Az e-ink ugye a ráeső fény miatt látható (a papírhoz hasonlóan). Ha ez saját fényt kibocsájtó képernyő, ugyanúgy alkalmatlan a hosszú olvasásokra mint egy LCD képernyő...
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
gabor7th
addikt
Most pedig menjünk vissza a régi cikkekhez, ahol elmagyarázták, hogy miért jobb a nem színes.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest