- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtalálta kínai AI-partnerét az Apple
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szerdán mutatkozik be az iPhone SE
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
Most pedig menjünk vissza a régi cikkekhez, ahol elmagyarázták, hogy miért jobb a nem színes.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
2544AACD
csendes tag
Engem az árverseny helyett inkább az érdekelt volna, hogy akkor ez most egy színes e-ink, a technológia minden előnyével vagy dobták ezt az alapot és ez valami más... Az e-ink ugye a ráeső fény miatt látható (a papírhoz hasonlóan). Ha ez saját fényt kibocsájtó képernyő, ugyanúgy alkalmatlan a hosszú olvasásokra mint egy LCD képernyő...
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
tibaimp
nagyúr
Az Onyx Note Air 3C és/vagy a PocketBook InkPad Eo vagy ez az új Amazon a javasoltabb?
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
looser
addikt
"A gyártó szerint hosszú évekre építik ezeket a készülékeket, és gyakorlatilag költségáron adják tovább, haszon nélkül."
Itt hullajtottam egy könnycseppet.
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Tolino Shine Color az osztrák MM-ban 149€.
The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
-
myckey
veterán
Hiányoltam már
A PW2 sok -sok éve üzemel, remekül ( kopkop ) .
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
"Az Amazon szerdán rántotta le a leplet az első színes Kindle e-könyvolvasójáról, több évnyi fejlesztés után. A Kindle Colorsoft 280 dollárba kerül, vagyis nagyjából annyi, mint más gyártók termékei."
Azaz a jelentősebb gyártók közül utolsóként állt elő színes e-book olvasóval. A színes kijelzőt persze nem az Amazon fejlesztette, azt ugyanúgy veszi, mint a többi gyártó (Kaleido 3). A Kobo Libra Colour pedig ugyanezzel a kijelzővel 220 dollár az amazon.com-on...
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
Új hozzászólás Aktív témák
it Több évnyi fejlesztés után mutatta be az Amazon az első színes Kindle e-könyvolvasóját, amelyet gyakorlatilag haszon nélkül értékesít.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Diablo IV
- Apple notebookok
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Epson nyomtatók
- További aktív témák...