-
Mobilarena
Reklámblokkolók Topikja
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
Asztali böngésző és már az újratelepítéssel próbálkoztam, de hiába. Az angolra állítást már olvastam korábban, de eddig működött magyar nyelven is. Nem is a reklámszűréssel, hanem a személyre szabással van a gond. Abból semmi sem működik már. Social Fixerre ránézek, bár korábban mintha azt olvastam volna, hogy FB Purity közelébe sem ér (talán még annyira sem frissítik?). Köszi!
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
F.B. Purity Google Chrome kiegészítőre tudtok valami működő alternatívát? Az utóbbi időben egyre több funkciója nem működött, most meg már egyáltalán nem, mintha fent sem lenne.
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
Mostanában a Facebook videók közben többször is pár másodperces reklámok jelennek meg nálam. Erre esetleg tud valaki működő megoldást?
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
Aki Nano Adblockert + Nano Defendert használ, annak működik helyesen a fentebb ajánlott listákkal? Pár hete én is kipróbáltam és 1-2 óra múltán a SanDisk nemzetközi weboldala egyáltalán nem töltődött be, csak egy teljesen üres oldal. Miután visszaálltam uBlock Originre már minden működött. Nano jobban tetszett, de ha random tilt oldalakat az annyira nem okés számomra.
-
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
Adf.ly blokkolására/átugrására nem ismer valaki listát? Létezik ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma.
Egyéb elérhetőség:
- Adguard Premium
- PlayStation 5
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Milyen videókártyát?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- Hyundai, Kia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest