- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Reklámblokkolók Topikja
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotyesz 1
tag
Mint már írtam, ma egyelőre eddig működik úgy mint régen, de arra gondoltam,ki tudja hogy mik futnak a háttérben, meglehet hogy nem befolyásol semmit, de a biztonság kedvéért ezentúl nem kommentelek és nem is lájkolok (ezek után még ezzel is csak saját időt spórolok).
"Sajnos a prémium nem mindig azt jelenti, hogy na jobbat kapsz" - így van, ezt több programnál is tapasztaltam már, egy frissítéssel nem biztos hogy pl. kompatibilitás, gyorsaság, stabilitás, stb. van javítva ami a felhasználónak kedvezne, hanem pl. a háttérben frissítés után adatgyűjtés fog futni felhasználókról, amit manapság a multicégek nagyon szeretnek kianalizálni.
Most tesztelek egy vágóprogramot, ami miatt frissítettem 22H2-re. Milyen "véletlen", hogy pont épp közvetlen a win frissítés után jött elő ez a YT probléma.
A 21H1 tökéletesen működött, abban az akkori telepítés után a windows-ban sok regisztert vagy modult átírtam, letiltottam vagy töröltem (szerintem a 22H2 a frissítéssel több regisztert újraírt),pár nap múlva vissza is másolom az előző rendszert. -
aprokaroka87
nagyúr
Nem, mivel DOT alapú megoldást támogat csak, Android 13 óta ha jól olvasom már DOH is.
Viszont én droidon ezt appot használom, támogatja az 53-as, 443-as és 853-as port lehetőséget is.
Én Next dns-t állítottam be rá.
Ilyenkor viszont annyit érdemes megcsinálni hogy az olyan böngészőkben ahol van privát dns támogatás, ott érdemes azt úgy beállítani hogy csak a gyárit használja.
Új hozzászólás Aktív témák
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma.
Egyéb elérhetőség:
- Adguard Premium
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest