- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
djyuri
őstag
-
pbujna
aktív tag
válasz
.:Kristian:. #67 üzenetére
Éppen előttem vettek egy Gef3ti200-et 4.000-ért! Lassú voltam! Maross megvette előlem!!!
4.000-ért majdnem vettem Radeon 9000-et is, csak nem tudom elérni az eladót... Mx440-ért meg nem adok ki 4.000 forintot! Az max 3.000-et ér, de inkább hanyagolom azt a kártyát, mert egy nagy **ar! De köszi az upot!
-
djyuri
őstag
Csövi!
Bocs,hogy megkérdem,de neked régi tipusú agp-s vga kell vagy olyan kell aminek az agp foglalata régi,tehát ilyen4mb-os)
[link]
Mert ez ha pesten járok,akkor csokiért odaadom vagy max 500 pénz...Pl holnap szerintem megveszek két ramot pesten,de a nyugatiba...Tovább nem naon tok menni,mert a kes-em elfogyott teganap... -
pbujna
aktív tag
válasz
kecsege666 #53 üzenetére
Zárt gépben lesz, így nem kell, hogy szép legyen. Sajnos nekem elfogytak a P1-P2-es hűtőim (Milkáért eladtam őket
). Esetleg van egy IS7-E-s bordám, de a venti nem megy... Szerinted ez elég lenne rá? Mert akkor ráerőszakolom valahogyan...
-
pbujna
aktív tag
válasz
kecsege666 #49 üzenetére
Szerinted egy Abit Is7-e northbridge hűtőt rá lehet erőszakolni? Viszi az passzívan? Nincs valami hűtőd hozzá?
-
pbujna
aktív tag
ára a tnt2 m64-nek?
-
pbujna
aktív tag
válasz
kecsege666 #40 üzenetére
mx400 mennyi lenne? Tv-out van rajta?
-
camino
tag
[link]
olyan, mint itt a 2., csak van rajta 2 fajta tv out is, és mint írtam, egy p2-es hűtőre lett cserélve a hűtő rajta (lapos p2-es hűtő, csak 1 PCI helyet veszítesz) -
camino
tag
Manli TNT2 Pro 32 MB, AGP, TV out-os (moddolva: szép kék p2-es hűtővel
)
-
WEBER
tag
van nékem egy 32 megás ati rage 128 ultra karim. saphire gyártmány. és ráadásul elixír ramok vannak rajta. 4* agp meg minden ami kell.
érdekel? -
pbujna
aktív tag
válasz
TommyLee73 #24 üzenetére
köszi mindenkinek
, megint várnék egy kicsit. Gyorsan változnak itt a dolgaim... A vaterán vettem 3.000-ért egy MX440-es kártyát... Ha nem jönne össze a dolog, akkor jelentkezem!
-
Realradical
őstag
Szintén van itt nekem valami 16 vagy 32Mb-os Nvidia...1500ft-ért a tiéd akármi is ez...Lusta vagyok elővenni...
-
mycso
veterán
Hi
Voodoo 3 2000 16MB AGP
TNT2 M64 16MB AGP
valamelyik???? -
Frigi
csendes tag
van nekem kettő darab TNT2-es 32mbos karim, meg egy gef2mx400 64mb. 1e ért odaadom darabjat.
-
javított acorp tnt2 vanta (volt egy félig leszakadt kondenzátor, mérnök kicserélte ingyenesen), de keveslem az árát, 3k legyen a tiéd vagy marad nálam
Ha kell, irány a privi. Ha nagyon sürgősen, irány a SMS (bocs, siket vagyok). -
Parsifal2
tag
Geforce inno MX 400
Van, hogy becsíkozódik, pl ha visszatér készenlétiről.
Szerintem hűtés, de gndolom nem játszani szeretnél vele.
2 k-ért viheted. -
pbujna
aktív tag
válasz
operator10 #2 üzenetére
küldtem privit a winyó miatt...
-
Warter
addikt
S3 Savage4 8MB agp 1k
-
pbujna
aktív tag
Érdekelne régi AGP-s VGA:
TNT, TNT2, TNT VANTA, S3-as VGA-k (nem trio legyen, inkább SAVAGE)
Írjtatok! ATI RAGE is érdekel esetleg...
Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Medence topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- SkyShowtime
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged