Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Szerintem is valami probléma lesz ezzel a Realtek hangcuccal.
Nem mintha sokba kerülne egy különálló hangkártya, de most abszolút nem terveztem többet költeni a gépre. Mindenesetre az én eszemen nem sikerült túljárnia, ha már hat hangfalam van, akkor szóljon is mind a hat, egyelőre megoldottam:
Áttettem a hátsó hangfalakat az oldalsó kimenetbe, és beállítottam oldalsónak. Ha már mindenáron oldalsó hangfalnak akarja kezelni, akkor lelke rajta, csak szóljon.
Most már van hang, szól rendesen mindegyik hangfal, és ez a lényeg. Persze filmeknél még nem tökéletes, de legalább nem állnak némán a hátsó hangfalak.
Vennem kell egy olcsóbb hangkártyát.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Visormail #65 üzenetére
Az nem kifejezés.
Reggel újraraktam mindent, szűz windows, meg minden, beállítottam a Win7 beépített driver-ében rendesen az 5.1-et (Realtek driver még a környéken sem volt), és már akkor is, a Total Media Theatre - és minden más program - a beállítások ellenére oldalsó hangfalként látta a hátsó kimenetet, és természetesen semmi hang nem jött ki belőle.
Mintha maga a hangfal jelentené azt a gépnek, hogy azok oldalsók.
Még megpróbálom átnézni, de valószínű, hogy rendezhetem át a lakást, és inkább rákötöm a TV-re a hangfalat.
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
Nemrég vettem egy 5.1-es hangfalat, és akármit csinálok, a Realtek HD Audio Manager oldalsó kimenetnek látja a hátsó hangfalaimat, pedig hátsóként lőttem be.
Akármit csinálok vele, nem szólnak a hátsó hangfalak, se film, se zene alatt.
Valakinek ötlet?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest