- iPhone topik
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
Új hozzászólás Aktív témák
-
skywalker16
csendes tag
Hello
Még senki nem talált válszt arra hogy win7 alatt mért nincsenek felugró ablakok.
Én amúgy erre kitaláltam valamit ctrl+pagedown-al belelépek az xp-s driver-be elíndittom a mangert megjelenik a másik mellé a tálcán és ezután már ad felugró ablakot az xp-s driver ott be tudom állítani hogy a fekete dugó-ra kötöm az erősítőmet (a zöld dugóban valamiért csak a bal oldali hangszoró szól) De viszont miután ezt megtettem ha mondjuk zenét hallgatok meg másolok valamit akkor elkezd szaggatni a zenemeg crysis-ban is szaggat össze vissza a hang én nemértem ezt a driverbeli visszaépülést a realtek-nél
miért nem lehet az xp-s drivert átvinni valahogy 7-re talán még kevesebb munkájuk is lett volna vele és még szebb a grafikus felülete is szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest